Máma Eliška z Výměny: Nový vztah a svatba! Násilník Petr dostal kopačky

Jejich malí synové neměli ani bačkorky či pořádnou stravu, oni si ale denně kupovali cigarety a pod vlivem drog se před svými dětmi ještě mlátili do krve. Televize Nova ve středu odvysílala další kontroverzní díl reality show Výměna manželek. V hlavní roli se představil mladý pár Eliška a Petr, kteří se netajili tím, že vedou hodně bouřlivý život. Dnes už je ale vše jinak! Matka dvou chlapců šla očividně do sebe, agresivního přítele krátce po natáčení odkopla a našla si nového partnera, za něhož se před pár měsíci dokonce provdala.

„Popereme se, já skončím v nemocnici a zase se k němu vrátím. Už máme asi osm zápisů na policii. Dokonce jsem na něj vytáhla nůž,“ šokovala televizní diváky Eliška z Výměny manželek.

Její agresivní partner Petr se zase netajil tím, že společně užívají drogy, konkrétně pervitin.

„Marihuana mě zklidní, pervitin si dáme občas,“ řekl Petr své náhradní manželce Evě, které se poté i svěřil, že seděl v kriminále, protože způsobil dopravní nehodu, při níž zemřel jeho kamarád.

Eliška žila s Petrem hodně bouřlivý život.

Ve zmíněném díle, který byl prvně odvysílán v roce 2018, Eliška několikrát řekla, že se chce změnit, nepůjde-li vztah s agresivním Petrem zachránit, bude muset jít i se svými syny o dům dál.

A to se nakonec stalo. Krátce po odvysílání dílu Eliška Petra skutečně definitivně odkopla a našla si novou lásku, Jakuba, jehož si letos v červnu i vzala za muže.

„Ach, bože můj, jak já bych tu lásku k němu vykřičela do celého světa! Až s ním jsem poznala, co znamená někoho milovat! Jsem jako posedlá láskou k němu! Nikdy dřív jsem takový pocit neměla, jako mám s ním,“ svěřila se Eliška na svém Facebooku.

Eliška se svým manželem

Díky němu jsem lepším člověkem, říká o manželovi Eliška

O svatbě s expartnerem Petrem mladá maminka vůbec neuvažovala, protože si nechtěla brát někoho, kdo je až po uši zadlužený.

Díky novému vztahu navíc Eliška i se svými syny konečně zažívá, jaké je to žít normálním životem. Z maličké a polorozpadlé garsonky se, soudě podle profilu na sociální síti, přestěhovala do baráčku a v letních měsících si tam užívá pohodu na zahradě.

Za to, jak se Eliška změnila, vděčí především svému manželovi.

„S velkou trpělivostí jsi zvládl mé problémy, nálady a chování. A já jsem ti za to všechno šíleně vděčná a jsem šťastná, že jsi tu byl jen pro mě a věnoval mi svůj čas jen proto, abych se stala lepším člověkem a dotáhla to v životě dál než doposud,“ poděkovala Jakubovi za změnu života Eliška.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:44 pátek 2. dubna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 34
  • 30
  • 25
  • 23
  • 21