Znám ho! Několikrát na něj volali policii, říká Markéta o Honzovi z Titanic Palace

Případ českého páru v Egyptě snad nikdy neskončí. Každým dnem se objevuje nová informace, která vyvrací původní historku českého páru. Tentokrát se na Facebooku vyjádřila Markéta. Podle ní měl Honza problémy už v minulosti!

Z exotické dovolené noční můra. Takto popisoval mladý český pár svou dovolenou v Egyptě. Sabina měla být obětí sexuálních útoků ze strany zaměstnanců hotelu Titanic Palace. Honza se jí v podnapilém stavu chtěl zastat. Nakonec ho ale měli zmlátit a okrást lidé z personálu.

Toto tvrzení popřelo jak vedení resortu, tak i mladá slečna Nikola, která byla podle svých slov ve stejné chvíli na tomtéž místě jako výše uvedený pár.

Nyní se v diskusi na Facebooku vyrojil komentář, který dále boří historku Honzy a Sabiny. „Dotyčný je problémový i u nás,“ začíná Markéta, která se rozhodla říct světu názor v jedné z facebookových skupin o Egyptě.

„Zažila jsem, že ne jednou se kvůli jeho agresivitě v hospodě volali policajti,“ uvádí dále ve svém vzkazu Markéta.

Ta tak svým vyjádřením, stejně jako vedení hotelu Titanic Palace a mladá turistka Nikola, jednoznačně vyvrátila historku mladého páru.

Honza a Sabina si i tak za svým tvrzením ale stojí. Zvláštní ale je, že skrz deník Blesk vzkázali, ať od nich nikdo žádné vyjádření už nečeká.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 pondělí 11. prosince 2017. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 11
  • 9
  • 8
  • 6
  • 6