Proběhlo předání domu po nejhorší nájemnici: Barák je na odstřel, říká majitelka

Z obyčejného problému se stává ostře sledovaná kauza! V pátek proběhlo oficiální předání takzvaného domu hrůzy, o kterém na svém blogu informovala rozhlasová hlasatelka Šárka Rosová Váňová. Zpočátku tato kauza vypadala nevinně, teď se ale vytahují informace, které oba tábory dovedly až k policejním výslechům! O co přesně jde?

O případu nejhoršího nájemníka v České republice jsme vás informovali už 28. března, teď se kauza ještě více zamotává! Dnes odpoledne totiž proběhlo oficiální předání domu, ve kterém podle Rosové Váňové byly psí exkrementy, promočené matrace a mrtví hlodavci.

Redakci Expresu se podařilo spojit se s Šárkou Rosovou Váňovou, která se prostřednictvím svého blogu na iDNES.cz, svěřila s hrůzostrašným svědectvím ohledně domu hrůzy. „Mám už za sebou policejní výslech pro pomluvu teď se mohou vyjadřovat trochu opatrněji,“ uvedla na úvod v exkluzivním rozhovoru pro Expres.cz Šárka Rosová Váňová.

Nájemnice Ivana V. se k předání domu ani nedostavila a místo sebe poslala náhradu. Podle Rosové Váňové předat dům přišla devatenáctiletá dívka, která o případu nevěděla téměř nic a ještě přišla s malým dítětem v náručí!

„Byla chudinka celá vystrašená a nechce být s touto aférou spojována. Vypadalo to, že se za nájemnici i stydí. I přesto ale měla od nájemnice plnou moc,“ řekla pro Expres.cz Rosová Váňová.

Dům byl sice v lepším stavu než na prvních fotkách, ale i tak se rozhodně nejednalo o stav, který by majitele potěšil.

Nájemnice sice dům narychlo uklidila a zbavila ho psích exkrementů a dalších ohavností, podle moderátorky je nemovitost ale v dezolátním stavu: „Ten smrad tu zůstane napořád. Barák je na demolici, nebo na totální opravu.“

Dům je podle majitelky v dezolátním stavu.

A jak podle majitelky domu vypadal návrat do míst, které se staly i zájmem pro česká média? Ideální comeback to tedy nebyl! „Všude špína a smrad. Já i manžel jsme se štítili na něco sáhnout. Všechno je navíc zničené od psů, kterých zde majitelka měla podle sousedů až šest. Společně s nimi tu byly podle svědků i kočky“ svěřila se Rosová Váňová.

Škoda? Minimálně 30 tisíc!

Co čeká majitele domu teď? Žádná dovolená se v dohledné době asi chystat nebude... „Teď budeme volat deratizéry, v kuchyni byly i mrtvé kobylky,“ svěřuje se znechucená žena, která o svých problémech natáčí i videovlogy.

V domě stále zbylo spoustu krámů, které Rosová Váňová musela vyhodit.

„Škodu jsme zatím vyčíslili tak na 30 tisíc korun. A to jsme do toho nezahrnuli úklid a deratizéry,“ ukončila rozhovor Rosová Váňová.

Dveře jsou poničené.

Případ nejhorší nájemkyně v České republice způsobil ale také pořádnou vlnu solidarity. Rosové Váňové se totiž ozvalo hodně lidí, kterým prý údajná nájemnice způsobila podobné potíže. Sousedé známé moderátorky zase nabízejí svou pomoc.

„Jeden mi například nabídl, že mi sem bude chodit pravidelně větrat, aby ten smrad alespoň trochu zmizel,“ uzavřela majitelka domu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:16 neděle 30. července 2017. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 10
  • 9
  • 8
  • 8
  • 6