Dům po Fritzlovi má nové nájemníky! Mají typicky české příjmení

Dovedli byste si představit žít v domě po legendě všech úchylů Josefu Fritzlovi? Manželé Houskovi v tom nevidí problém a rozhodli se nemovitost s ponurou minulostí koupit za výrazně sníženou cenu. Co je k tomuto šílenému kroku vedlo?

Fenomenální pedofil Josef Fritzl držel ve svém domě neuvěřitelných 24 let v zajetí svou dceru Elisabeth. V suterénu rodinného domu ji dlouhé roky zneužíval a dokonce s ní zplodil sedm dětí.

V domě slavného trýznitele teď úřadují rakouští manželé Houskovi, kteří se odhodlali k bizarní koupi a celou nemovitost kompletně přestavěli.

Koupě rodinného domu s hrůzostrašnou minulostí je vyšla na 120 000 eur (asi 3 240 000 korun). Tato částka je na tak velký dům velice nízká, manželé si tak můžou mnout ruce, povedl se jim kauf století!

Houskovi mají asi velký obchodní talent, jelikož vycítili, že tento dům mohou za velmi výhodných podmínek pronajímat. Trvalo jim tři roky, než z šíleného domu hrůzy udělali krásný dům, o který je mezi nájemníky velký zájem.

„Chtěli jsme pohřbít strašnou minulost a započít novou éru,“ Nechal se slyšet pan Houska, o jehož bizarní koupi informoval i deník Daily Mail. Byty o rozloze zhruba 38 metrů čtverečních manželé pronajímají za 500 eur (13 500 korun) měsíčně.

Josef Fritzl je v současné době v ostře střeženém rakouském vězení a jeho zdravotní stav se prý zhoršuje. Vyvrhel, který se svou dcerou zplodil sedm dětí, už svůj bývalý dům nejspíše nikdy neuvidí, na svobodu se už nedostane!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:42 čtvrtek 24. srpna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 10
  • 10
  • 6
  • 5
  • 4