Trump k nepoznání! Americký prezident vytasil nový účes, vypadá jako dareba z Wall Street

Že by změna vzhledu? Americký prezident Donald Trump v neděli překvapil novým účesem, místo pečlivě načechrané oranžové patky měl vlasy načesané dozadu a podle mnohých vypadal jako Gordon Gekko, darebák z filmu Wall Street. Pravda je taková, že do kostela ve Virginii Trump dorazil rovnou z golfu, takže za jeho netradiční účes může golfová čepice. Na návštěvu Velké Británie už vyrazil opět tak, jak ho všichni známe.

Nedělní návštěva kostela McLean Bible ve Virginii překvapila nejen celou Ameriku, ale vlastně i celý svět. Prezident Donald Trump se tam snad poprvé v životě objevil s novým účesem.

Jeho důkladně načechranou patku vystřídaly vlasy vyčesané dozadu. Spousta lidí si všimla, že Trump vypadá jako Gordon Gekko, darebák, jehož ve filmu Wall Street z roku 1987 ztvárnil Michael Douglas. Rozhodl se snad americký prezident těsně před ostře sledovanou návštěvou Velké Británie změnit styl?

Důvod velké změny je ve skutečnosti mnohem prostší. Trump, který se v kostele účastnil bohoslužby za dvanáct obětí střelby ve městě Virginia Beach, na místo dorazil rovnou z golfu. Tam měl na sobě po celou dobu golfovou čepici, která mu vlasy prostě připlácla k hlavě.

Trump a nový účes? Kdepak, prezident se prostě jen nemohl upravit.

Na úpravu u stylisty pak nejspíš nezbyl čas, Trump ostatně na pódium společně s pastorem vylezl i v golfových teniskách, takže ani s oblečením si příliš nelámal hlavu.

Trump musel kšiltovku sundat.

Ačkoliv podle serveru Mail Online prezident Spojených států sundaval kšiltovku jen nerad a za svůj netradiční účes se tak možná trochu styděl, podle nás šlo o příjemnou změnu. Trump konečně nevypadal jako vosková figurína a mohl by se takhle česat častěji! 

Donald Trump během bohoslužby

Na večerní akci ve Washingtonu už se ale každopádně vrátil k vlasovému standardu, stejně tak při dnešní cestě do Velké Británie.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:12 úterý 1. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 113
  • 28
  • 23
  • 18
  • 18
  • 16