Dianu bych dostal do postele, svěřil se Trump. A chtěl bych po ní testy HIV

Donald Trump v posteli s princeznou Dianou? Podle úryvků z kontroverzních rozhovorů s newyorským dýdžejem Howardem Sternem se zdá, že to byl před lety přímo jeden ze snů současné hlavy USA. Před sexem chtěl ale slavnou lady Di poslat na testy na HIV.

Na webu Factbase se objevilo patnáct hodin rozhovorů mezi současným americkým prezidentem Donaldem Trumpem a kontroverzním dýdžejem Howardem Sternem.

Trump se v nich mimo jiné zmiňuje o tom, jak moc se mu líbila v té době pár dní zesnulá princezna Diana. V jednom rozhovoru dokonce vtipkuje o tom, jak by ji dostal do postele. Předtím by ale lady Di musela na testy!

„Dostal byste ji do postele?“ ptá se Howard Stern v rozhovoru, který spatřil světlo světa jen dva měsíce po tragické smrti princezny Diany. 

Moderátorka pořadu Robin Quiversová se Trumpa ještě doptala na to, jestli by ji také poslal na testy na HIV.

Trump byl do Princezny Diany pořádně zakoukaný. Není divu.

„Samozřejmě! Ale tohle by byl trošku oříšek,“ žertoval tehdy realitní magnát Donald Trump, který byl do Diany zjevně pořádně zakoukaný.

Princezna Diana naprosto okouzlila Donalda Trumpa. Chtěl ji v posteli.

Podobný rozhovor vedl Trump se Sternem i v roce 2000. Tehdy se současné hlavy USA moderátor zeptal, jestli by s Dianou chtěl mít sex.

„Vůbec bych neváhal,“ odpověděl bez okolků americký boháč Trump. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 pátek 26. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 19
  • 11
  • 8
  • 8
  • 7
  • 6