Je opravdu šílený? Donald Trump na videu tvrdě sejmul novináře ze CNN!

Donald Trump vede válku proti “falešným médiím“. | foto: reprofoto YouTube

Kontroverzní americký prezident Donald Trump opět dostál své pověsti, když na svém twitterovém účtu zveřejnil video z wrestlingového zápasu, v němž sám složí muže k zemi. To by nebylo tak překvapující, v minulosti coby hvězda reality show v podobných záběrech účinkoval opakovaně. Jenže tentokrát má jeho soupeř místo hlavy klasické logo CNN.

Video bez dalšího popisku se objevilo krátce poté, co na veřejnost unikla nahrávka rozhovoru s producentem ranní show New day televize CNN, kde se o Donaldu Trumpovi a jeho voličích vyjadřuje v nepříliš lichotivých konotacích a prezidenta dokonce označuje za šílence či blázna.

„Všichni víme, že je to klaun, který je pro tu práci naprosto nekvalifikovaný a opravdu špatný. Nejedná v nejlepším zájmu USA. Domníváme se, že je zas*aně šílený,“ říká producent pořadu CNN Jimmy Carr s tím, že podobný názor jako on sdílí 90% kolegů, i když se CNN navenek tváří nestranně.

Něco takového samozřejmě egoistického amerického prezidenta muselo naštvat a hraje mu to do noty v jeho válce proti „fake news“ tedy falešným novinám. Jimmy Carr navíc v záznamu skryté kamery prohlásil, že Trumpovi voliči „jsou hloupí jak h*vno.“ Je všeobecně známým faktem, že zrovna CNN a Donald Trump se v lásce nemají a jen tak se to asi nezmění.

Prezident USA je kvůli svému příspěvku opět masivně kritizován, takové chování je podle mnohých s jeho funkcí neslučitelné. Obecně Trumpovy aktivity na Twitteru leží v žaludku i americkým tajným službám, protože se prý podle jeho tweetů dají vysledovat prezidentovy návyky.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:10 úterý 31. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 28
  • 8
  • 6
  • 5
  • 4
  • 4