Trumpovy holky rozjely kampaň! Tahle sexy armáda doprovázela prezidenta na debatu s Bidenem

Prezidentské volby ve Spojených státech se kvapem blíží a kandidáti Trump a Biden se honí za každým hlasem. Stávající prezident proto mobilizoval svůj rodinný sexy tým. Na debatu v Clevelandu ho doprovodila nejen manželka Melania, ale také dcery, snacha a synova přítelkyně!

Bidenovi a jeho manželce Jill čelil Donald Trump pochopitelně po boku jen s manželkou Melanií. V zákulisí ho ale podpořily i další Trumpovy kočky, jejichž společné selfie zbořilo Instagram.

Začněme popořadě, vedle Melanie stojí Trumpova nejmladší dcera, šestadvacetiletá blondýnka Tiffany. Tu má prezident se svou druhou manželkou Marlou Maplesovou.

Další blondýna v pořadí je všem dobře známá Ivanka. Ta otci pomáhala už s první prezidentskou kampaní, postupem času pak odložila stranou svoje podnikání v módním byznysu, aby se mohla stát rovnou Trumpovou poradkyní.

Trumpův ženský tým. Zleva manželka Melania, dcery Tiffany a Ivanka a snacha Lara.

Vpravo pak selfíčko fotí televizní producentka Lara Trumpová, manželka prezidentova syna Erica. Také ona Trumpovi pomáhá s kampaní pro nadcházející volby.

Právě Lara navíc přidala fotku s pátou kočkou do party, tou je Kimberly Guilfoyleová, advokátka a přítelkyně Trumpova syna Donalda juniora.

K Trumpovým holkám se na další fotce přidala i Kimberly Guilfoyleová, přítelkyně Donalda juniora.

Trump teď musí doufat, že mu jeho sexy tým pomůže nahnat dostatek hlasů. Protože podle průzkumů na Bidena lehce ztrácí, šílenou první debatu kandidátů sice neprohrál, ale ani nevyhrál.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 29. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 18
  • 17
  • 13
  • 12
  • 11