Kočka z Playboye o vztahu s Trumpem: „Říkal mi lásko a pořád jsme se milovali!“

Americký prezident Donald Trump je vášnivým milovníkem žen, a tak na něj sem tam vyplave nějaký románek z minulosti. Jenže zatímco doteď šlo většinou jen o drobné aférky, nyní bude mít manželce Melanii co vysvětlovat. Krátce poté, co se jim narodil syn Barron, si totiž nabrnknul kočku Karen McDougal a bezmála rok se s ní potají stýkal. Bývalá playmate teď prozradila detaily jejich vztahu a některé jsou zatraceně pikantní!

Karen McDougal je další ženou, která se médiím pochlubila románkem s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Jak se ale zdá, tentokrát jde o mnohem víc než jen o nezávazný úlet na jednu noc.

Jak bývalá hvězda Playboye prozradila v rozhovoru pro CNN, nocí s Trumpem naopak prožila nespočet. Randili spolu prý asi 10 měsíců a za tu dobu se nesčetněkrát oddávali nechráněnému sexu. Hodně šokující je, že spolu začali tajně chodit jen chvíli poté, co Trumpova manželka Melania porodila synka Barrona.

Poznali se v roce 2006 v Los Angeles, kde Karen právě natáčela pořad pro Playboy. „Pozdravil mě jako kohokoliv jiného a pak bylo evidentní, že po mně celý večer koukal,“ vypráví. „Mně to přišlo roztomilé a legrační. Nakonec mě požádal, abych mu napsala svoje telefonní číslo.“

Po jejich první intimní chvilce však skončila v slzách. „Když jsme spolu poprvé něco měli, on mi chtěl zaplatit. To mě mrzelo, nevěděla jsem, jak to vzít. Zůstala jsem jen sedět a brečela jsem, musel na mě být hrozný pohled,“ prozrazuje, jak dopadl jejich první sex.

Karen byla hvězdou pánského časopisu Playboy.

„Řekla jsem mu, že na tohle nejsem. Že nejsem typ holky, která by to dělala pro peníze. Na to mi řekl: Máš pravdu, jsi pro mě opravdu speciální,“ vypráví s tím, že ji celá situace hodně mrzela. 

Trump si ji tedy začal hýčkat jiným způsobem. K Vánocům jí například daroval byt v New Yorku, o ten však měla přijít poté, co se rozešli.

S touhle kočkou si skoro rok užíval americký prezident Donald Trump.

Karen prozradila, že ji současný prezident zval dokonce i do svého bytu. Tam jí prý ukázal ložnici své ženy Melanie, což pro ni příjemný zážitek rozhodně nebyl, mnohem lépe se cítila na hotelu. Být v ložnici ženy svého milence, které se právě narodilo jeho dítě, se jí prý hodně příčilo.

Miluji tě, krásná Karen

Kočka z Playboye si teď prý uvědomuje, že svést ženatého muže a čerstvého otce nebylo vůbec zodpovědné. „Jenže tehdy jsem byla jiná, znáte to. Bavila jsem se, byla jsem hvězdou Playboye a užívala si života,“ vysvětluje.

Milostný trojúhelník na jedné fotce: Karen McDougal v provokativním kostýmku je vpravo, Donadl Trump s manželkou Melanií uprostřed.

A užíval si prý i její milenec. „Byla to opravdová láska. Ty pocity byly mezi námi skutečné, nebylo to jen z mojí nebo z jeho strany,“ říká.

„Vždycky mi říkal, že mě miluje. Měl pro mě dvě přezdívky: Říkal mi baby (zlato, miláčku nebo drahoušku, pozn. red.) a také krásná Karen,“ vypráví o muži, kterého znala jako okouzlujícího a charismatického, nikoliv jako nekompromisního surovce, kterým se teď zdá být.

Donald Trump zřejmě bude mít manželce Melanii co vysvětlovat. Bílý dům se zatím zachoval tak, jak každý očekával: Jakýkoliv vztah prezidenta s Karen McDougal popírá.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:52 neděle 22. července 2018. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 9
  • 8
  • 8
  • 7
  • 7