Feri vzal na výlet Zahradilovu krásnou asistentku, chce tužit vztahy. Jak reagoval europoslanec?

Nejmladší poslanec a ikona TOP 09 Dominik Feri vyrazil na výlet do německého Mnichova a rozhodně ne sám. Kromě dalších mu dělala společnost i asistentka europoslance Jana Zahradila (ODS) Kateřina Lodrová. Feri si s ní na sociálních sítích následně zanotoval, že by se měla topka s modrými spojit proti Babišovi, jenže pak „otcovsky“ zasáhl Zahradil a bylo zle. „Jestli se má ODS sblížit s topkou, to mě nejprve musí popravit,“ vzkázal a přidal rýpanec do Miroslava Kalouska, který se podle něj chová jako podrazák.

Kalousek vyzval k vytvoření bloku opozičních stran, nejlépe TOP 09, ODS a KDU-ČSL, a věci se rázem daly do pohybu. Velmi aktivně se onoho sbližování ujal jiný topkař, exotický poslanec Dominik Feri

Ten uspořádal výlet členů obou stran do Mnichova a nemohl si ho vynachválit.

„Miroslav Kalousek a Karel Schwarzenberg budou ve Sněmovně velmi chybět. Vždy byla radost se od nich učit. Cíl je nyní ještě jasnější: Spolupráce opozičních stran. Za mě (po nedávných vyjádřeních) pokládám za nejlogičtější spolupráci s ODS. A čím víc se podaří, tím líp. Ostatně i výlet do Mnichova je ve složení půlka topka, půlka ODS,“ napsal Feri na Twitter. 

Vzápětí vyšlo najevo, že jednou z členek „delegace“ je i půvabná asistentka europoslance Jana Zahradila Kateřina Lodrová. A mladá a úspěšná dáma, jejíž ambice zřejmě asistováním zdaleka nekončí, si spolupráci pochvalovala stejně tak.

„Máme za sebou parádní víkend! S přáteli jsme uspořádali ODS + TOP 09 víkend v Mnichově a nemělo to chybu. A přesně taková spojení musí vznikat i ve Sněmovně. Jsem přesvědčena o tom, že spolupráce opozičních politických stran je teď více než nutná,“ napsala na Instagramu. 

Kateřina si výlet s Ferim nemohla vynachválit.

Pak se do jejich básnění o společné budoucnosti vložil sám Zahradil, politický matador, dlouholetý člen ODS a nynější šéf jejího europoslaneckého klubu. Nejprve jen sarkastickým komentářem.

„Pan poslanec Feri z TOP 09 má opravdu, ale opravdu velký průšvih. Takhle se nechal na Instagramu vyfotit s asistentkou europoslance Zahradila (ano, toho!), slečnou Lodrovou. Navíc v ten samý den, kdy Kalousek a Schwarzenberg ohlásili odchod do kytek. Jak tohle vysvětlí u nich v partaji, fakt nevím,“ napsal Zahradil.

„Ale pokud jde o nějaké politické sbližování ODS a TOP 09, zůstávám klidný. To by mě napřed museli v ODS nejen veřejně popravit, ale ještě dodat mrtvolu do topky jako důkaz,“ dodal posléze v komentářích.

Kateřina je členkou Mladých občanských demokratů.

Pak už se ale vyjádřil věcněji a rozepsal se o tom, proč by podle něj spolupráce dvou stran, která by byla výhodná především pro skomírající TOP 09, nefungovala.

„Ke spolupráci ODS a TOP 09 bych dodal asi toto. Aktuálně oslavovaný Miroslav Kalousek mimo jiné: Zaprvé nám sestřelil ministra Vondru. Zadruhé nám sestřelil primátora Svobodu. Zatřetí de facto nakonec sestřelil i Nečasovu vládu. Zkrátka Kalousek po celou dobu existence TOP 09 škodil ODS, jak mohl, choval se jako podrazák, to vše v naději, že nás jeho partaj vystřídá. Jestli teď zrovna on vykládá něco o nutné spolupráci, je to jen proto, že i jeho přičiněním se ta značka řítí do nebytí a zoufale hledá záchranné lano. Doufám, že si to uvědomujeme,“ míní Zahradil.

„Žádná záruka, že jejich zbylí voliči přejdou k nám, navíc neexistuje. Topce obdobnou eurofilní, progresivistickou, levicově liberální nabídku mají v Pirátech,“ dodává.

Je to půvabná slečna.

Že by snad mezi Dominikem Ferim a Kateřinou Lodrovou mohlo být více než jen přátelství a politické sympatie, se nezdá. Na jedné z fotek se nejmladší český poslanec drží za ruku s jinou dívkou.

O jeho milostném životě toho moc známo není, v minulosti ale randil s dcerou významného brněnského politika Jana Vituly. Ta se s ním rozešla.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:39 středa 11. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

  • 161
  • 37
  • 22
  • 18
  • 18
  • 15