Web TOP 09 napadli trollové, nejhůř to odnesl penis Dominika Feriho

Když ve čtvrtek večer odhalili administrátoři webu TOP 09, že se stali terčem svérázného humoru, bylo třeba rázně zakročit. Mezi podporovatele strany se na stránkách etablovala řada známých zločinců. A to zkrátka proto, že politická strana neměla zabezpečený web. Zdaleka nejhůř to ale odnesl Dominik Feri.

Pokud byste zavítali do sekce podporovatelů Topky, nestačili byste se divit. Zřejmě jste netušili, že se mezi příznivce Kalouskovy strany počítá i dvojice prezidentů Václav Klaus a Miloš Zeman. Ať si o nich ale myslíte cokoliv, tak patří mezi ty nejlepší, které vtipálkové do sekce nahráli.

Objevil se také „tester jaderných hlavic“ Kim Čong-il, „písničkář“ Charles Manson, vůdce Adolf Hitler, „řidička“ Olga Hepnarová nebo „podnikatel“ Pablo Escobar. Přehlídka zločinců neunikla pozornosti facebookových trollů a ofocená stránka se stala sdíleným hitem zlomyslných jedinců.

„Situace se má tak, že máme otevřený podporovatelský web, kde se může každý zaregistrovat a zapojit se, jak chce. Občas se samozřejmě najde nějaký ‚dobrák‘, který se snaží ten web znehodnotit,“ okomentoval situaci pro server iRozhlas.cz mluvčí TOP 09 Jakub Hnát.

Jenže přehlídka vrahů byla ještě poměrně nevinnou záležitostí. Pod jedním z profilů se totiž objevila falešná podporovatelka, údajná manažerka Marcela Petříková, s komentářem: „Mám ráda BBC a doufám, že nám ho Dominik Feri po volbách ukáže.“ Administrátor si při kontrole profilů pravděpodobně nevšiml skrytého dvojsmyslu a zkratku BBC zaměnil za známou televizní stanici. 

Bohužel stejnou zkratku používá i pornoprůmysl pro explicitní obsah zaměřený na velké černošské penisy (Big Black Cock). Takový vtípek je ovšem už na hraně.

Těžko hodnotit, zda jde o pomstu některé z bývalých přítelkyň Dominika Feriho, nebo pouze o nejapný vtip náhodného trolla.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:00 neděle 11. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 83
  • 22
  • 10
  • 9
  • 5
  • 4