Dominik Feri byl zachycen v letadle do Itálie: Proto ten PCR test a změna účesu?

Dominik Feri (24) po obvinění z nevhodného chování a sexuálního zneužití v pondělí složil svůj poslanecký mandát, vystěhoval svou kancelář, zašel si nechat udělat testy na covid-19, poté si ostříhal své ikonické vlasy, aby nebyl k poznání. Zřejmě to všechno vedlo k jedinému důvodu, o němž se od začátku spekulovalo: opustit Česko.

Na instagramovém účtu českého osobního trenéra Martina Schmiedla, který letěl do Itálie, se objevilo storíčko, kde je za trenérem zachycen muž, jenž vypadá přesně jako ostříhaný Dominik Feri. Dokonce má na hlavě i viditelný „zub“ po evidentně domácím stříhání.

Příspěvek českého trenéra, který Feriho označil i jeho instagramovou přezdívkou Choco Afro, se již sdílí i na Twitteru, kde samozřejmě neuniká pozornosti.

Po vystěhování své kanceláře z Poslanecké sněmovny, kdy se jeho věci vešly do šestnácti krabic a několika kufrů, jsme Dominika Feriho zachytili s PCR testem na covid-19, který je potřeba hlavně pro cesty do zahraničí. Už v té době se spekulovalo, že by bývalý poslanec mohl opustit Českou republiku, aby načas unikl pozornosti.

Tyto domněnky zesílily ještě více poté, co si Feri ostříhal své vlasy, kvůli nimž byl vždy okamžitě k poznání. Pro jejich objem nebylo myslitelné, aby se pokusil anonymity na ulici dosáhnout například jen kšiltovkou.

Zřejmě ho stříhal někdo doma, protože Feriho účes vypadá neodborně, dokonce má na levé straně jasně viditelný „zub“ po větším záběru strojku. Stejný „zub“ se objevuje u pasažéra, jenž sedí za českým trenérem, který sedí v letadle do Itálie.

Feri čelí dvěma obviněním ze sexuálního zneužití, jednu studentku údajně přinutil k sexu během večírku, který pořádala u sebe doma. Když byla opilá, vzal ji politik do jejího pokoje a tam zatarasil dveře nočním stolkem, pak ji donutil k sexu. Výpovědi dívek daly dohromady servery Deník N a Alarm, policie již zahájila úkony trestního řízení.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:25 pátek 1. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 28
  • 19
  • 6
  • 5
  • 5