Uklidí se Feri do zahraničí? Po stěhování ze sněmovny se šel otestovat na covid-19

Plánuje Dominik Feri přečkat dobu, kdy o něm mluví celá země, někde v klidu za hranicemi? Není to vůbec vyloučeno! Poté, co si zařídil veškeré věci spojené s odchodem z Poslanecké sněmovny, se včera zašel otestovat na covid-19.

Feriho, který čelí obviněním ze sexuálního zneužívání i znásilnění, kolegové z TOP 09 během pondělního dne vystěhovali z kanceláře v Poslanecké sněmovně. 

Domů mu věci přivezla stěhovací firma a vše koordinovala exposlancova asistentka. Právě s ní se Feri vřele přivítal, vtipkovali spolu a také se ztratili v okolí. Nešlo ale o jen tak obyčejnou procházku. 

Dominik Feri s asistentkou

Teď již bývalý politik si s sebou nesl potvrzení o provedeném testu na koronavirus. 

Dominik Feri s asistentkou, která mu zařizovala stěhování.

Pochopitelně mohl mít v plánu si s testem zajít s přáteli na pivo po pondělním rozvolnění, ale je také možné, že s ohledem na to, co se kolem něj teď děje, si udělal PCR test, aby mohl odjet do zahraničí.

Dominik Feri byl evidentně v dobrém rozmaru.

Reálnější variantou by tak mohlo být, že Dominik Feri plánuje vyčkat na dovolené, až se bouře kolem něj přežene.

Teď již bývalého poslance v souvislosti s podezřeními vyšetřuje policie. Novinářce Apoleně Rychlíkové ze serveru A2larm se prý ozvalo dokonce už třicet údajných obětí, jak prozradila v podcastu Insider na serveru Info.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:36 středa 29. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 16
  • 12
  • 10
  • 6
  • 5