Rozchod! Feriho expřítelkyni Annu na Slavíku pusinkoval nový přítel

Když kolem Dominika Feriho vzplála aféra Me Too a začaly se hlásit zástupy dívek s obviněním ze sexuálního násilí, jeho partnerku to muselo stát pořádnou dávku nervů. Přesto Anna zůstala svému milému oporou, přičemž jí některé z údajných obětí měly dokonce psát, aby si na Feriho dávala pozor. Jak se ale ukázalo, teď už si jde každý vlastní cestou.

Anna, která pracuje jako asistentka šéfa Senátu Miloše Vystrčila (ODS), se objevila na slavnostním vyhlášení ankety Český slavík. A nebyla tam sama. Doprovod jí dělal nový partner, bezmála o dvě hlavy vyšší elegán.

Již na první pohled bylo znát, že jde o čerstvou lásku. Dvojice se pevně držela za ruku a rozdávala úsměvy. Když na ně fotografové Expresu narazili podruhé, dostávala Anna dokonce jednu pusu za druhou.

Asistentka šéfa Senátu Miloše Vystrčila Anna má nového přítele.

Partner si ji opečovával.

Došlo i na pusinky!

Není pochyb o tom, že se jí po náročném období muselo značně ulevit. Podle našeho zdroje totiž množící se obvinění vůči expříteli nesnášela snadno.

Nová láska ovšem není jedinou radostí, která Annu v poslední době potkala. Doslova celý svět obletěly záběry z volebního štábu koalice Spolu, na nichž před více než měsícem nadšeně slavila s kolegy vítězství nad hnutím ANO (psali jsme ZDE).

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:51 pondělí 21. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 67
  • 50
  • 10
  • 8
  • 7
  • 2