Koaliční telenovela: Feri se vodí za ruku s asistentkou Pekarové. Vystrčilova poradkyně má jiného

Na krku mu visí obvinění, že znásilnil několik dívek, a přesto Dominik Feri skáče ze vztahu do vztahu! Podle informací Expresu už netvoří pár s asistentkou šéfa Senátu Miloše Vystrčila, která měla padnout do náruče respektovaného hudebního manažera Antonína Milaty. Exposlanec ale nezahálel a po Paříži se teď vodí za ruce s osobní PR asistentkou své dobré kamarádky a šéfky TOP 09 Markéty Pekarové Adamové.

Onou vyvolenou je sexy blondýna Nikola Zwrtková. Ta na Instagramu sdílela fotografii, na níž se s Ferim a další kamarádkou dobře baví v ulicích Paříže, kde nyní exposlanec tráví volno poté, co složil mandát.

Vše na pohled působí, jako že jde o partu přátel. A i na jednom ze starších příspěvků mluví Nikola o Dominikovi Ferim jako o „bráchovi“. 

Feri je v Paříži s PR asistentkou Markéty Pekarové Adamové.

Jenže redakci Blesk.cz čtenářka poslala fotografii, která hovoří úplně jinak. Feri se Zwrtkovou se na ní drží za ruce!

Dvojice se měla seznámit v dobách, kdy půvabná blondýna pracovala jako redaktorka serveru Seznam Zprávy. Zajímavé je, že právě zpravodajský web měl v minulosti pracovat na kauze Feriho údajných sexuálních útoků. 

Nikola Zwrtková s Dominikem Ferim

Podle šéfredaktora Jiřího Kubíka ale Zwrtková na kauze nepracovala a Seznam se obviněními přestal zabývat poté, co se informace nepodařilo ověřit.

Ze Seznam Zpráv pak mladá žena odešla a v dubnu začala pracovat jako PR asistentka šéfky TOP 09 Markéty Pekarové Adamové, se kterou Feri sdílel kancelář.

Nikola Zwrtková je půvabná PR asistentka Markéty Pekarové Adamové.

Pekarová po vypuknutí skandálu Feriho označila za přítele a ocenila jeho sebereflexi. Po kritice uvedla, že nijak nezlehčuje výpovědi dívek proti svému bývalému kolegovi a doufá, že policie vše řádně prošetří.

Nový vztah má i expartnerka

Podle zjištění serveru Expres.cz tím ale vztahová rošáda nekončí. Novou lásku si měla najít i jeho dosavadní partnerka Anna Frankeová. 

Asistentka šéfa Senátu Miloše Vystrčila loni v prosinci slavila čtvrté výročí s Ferim a ještě před pár měsíci si pochvalovala, že její milý získal titul.

Anna Frankeová a Dominik Feri

Exposlanec také ještě před odletem bydlel s Annou v jednom bytě. 

Teď je vše jinak a Vystrčilova půvabná asistentka měla padnout do náruče hudebního manažera Antonína Milaty. Ten je zakladatelem nejnavštěvovanějšího českého hudebního webu Bandzone.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:44 úterý 26. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 186
  • 25
  • 14
  • 7
  • 6
  • 1