Leoš si může oddychnout! Feri se vrátil na Instagram, fanoušci ho ale hromadně opouštějí

Když Dominik Feri v únoru zlomil milionovou hranici na Instagramu, bylo z toho velké haló. Tehdy ještě jako poslanec v rozhovoru pro český Forbes popisoval, jaký je to pro něj závazek a že na sociální síti nechce vydělávat, ale nadále informovat mladší generace o politickém dění. Pak přišla četná obvinění ze sexuálních útoků a Feri se stáhl do ústraní, na Instagramu vypnul komentáře a postupně se z něj zcela vytratil. Teď hlásí návrat.

Milionu svých fanoušků se Feri neohlásil celé léto. Naposledy je v červnu informoval, že vláda zřejmě zachová povinnost nosit respirátory v MHD a veřejných prostorech. 

Pak zmizel a vrátil se až u příležitosti voleb. Nejprve zveřejnil svůj hlasovací lístek s preferenčním hlasem pro kandidáta Petra Pelce, pak slavil vítězství koalice Spolu, za kterou měl původně kandidovat.

„Změna přichází,“ vzkázal se srdíčkem Feri. 

Jeho příspěvek už ale sledoval o poznání nižší počet sledujících, než když Feri s počtem 1,1 milionu dýchal na záda Leoši Marešovi. 

Aktuálně má už „jen“ 976 tisíc fanoušků. Jejich odchod navíc zesiluje, ještě minulé pondělí jich bylo 994 tisíc, v pátek, kdy se otevíraly volební místnosti, pak 988 tisíc.

Dominik Feri s předsedkyní TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou

Řada lidí po Feriho odchodu z politiky spekulovala nad tím, že se mladý politik začne živit jako influencer, protože probíhající kauza mu zřejmě bude překážkou i v právnickém prostředí. Ozvali se proti němu ostatně i studenti Právnické fakulty Karlovy univerzity, kterou Feri studoval.

Zda jsme svědky jeho návratu do veřejného života, ukážou následující týdny.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:08 čtvrtek 10. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 71
  • 17
  • 9
  • 5
  • 3
  • 3