Feriho skandál se dotýká i jeho blízkých, vztah s krásnou poradkyní se údajně otřásá v základech

Nejen policii bude zřejmě Dominik Feri muset vysvětlovat obvinění, která se na něj valí v souvislosti s údajným znásilněním nejedné dívky. Dnes již bývalý poslanec za TOP 09 je už několik let zadaný, jeho partnerkou je poradkyně šéfa Senátu Miloše Vystrčila. Podle informací Expresu současnou situaci nenese dobře.

Dominik Feri čelí několika obviněním, že se k dívkám choval hrubě, ponižoval je, nutil k sexu, ale především některé z nich mluví o znásilnění. Historicky nejmladší poslanec má přitom doma už několik let přítelkyni. Jde o půvabnou poradkyni šéfa Senátu Miloše Vystrčila.

Studuje politologii a mediální studia, nedávno vzpomínala na to, že se s mladým poslancem dala dohromady už v roce 2017. Ještě před měsícem si zase pochvalovala, že je na svého partnera nesmírně pyšná.

Pár spolu působí spokojeně.

„Mám doma doktora práv! Pyšná jsem, co si budeme...,“ napsala na sociálních sítích.

To se podle informací Expresu v souvislosti s čerstvou kauzou dost zásadně změnilo. Přítelkyně mladého politika údajně situaci nenese vůbec dobře, svědčí o tom i fakt, že si uzavřela sociální sítě a fotky s Dominikem Ferim už na nich nejsou k nalezení.

Stejně tak se před vnějším světem uzavřel i sám obviněný politik. Včera vydal dvě prohlášení, jedno k nastalé situaci, druhým pak oznámil rezignaci. U obou si ale vypnul komentáře a jinak s fanoušky nekomunikuje.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:35 čtvrtek 23. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 151
  • 22
  • 18
  • 15
  • 9
  • 5