Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dominik Feri měl v opilosti nutit dívky k sexu! Přitom má doma Vystrčilovu krásnou asistentku

    Poslanec Dominik Feri obvinění ze sexuálního násilí odmítl, omluvil se však za nevhodné chování. | foto: Profimedia.cz

    Na sociálních sítích se v posledních dnech vyrojilo několik obvinění vůči poslanci Dominikovi Ferimu (TOP 09). Ten měl údajně vznášet nevhodné sexuální návrhy vůči studentkám škol, na nichž přednášel, či je dokonce přemlouvat k pohlavnímu styku. Deník N přinesl svědectví dívek, které poslance viní z toho, že je v opilosti i přes výslovný nesouhlas přinutil k pohlavnímu styku. Studentky se údajně neobrátily na policii, protože se bály Feriho vlivu. Politik přiznal, že se choval nevhodně.

    O sexuálním zneužití hovoří dvě studentky. Petru měl Feri přinutit k sexu během párty, kterou pořádala u sebe doma. Když už byla opilá, měl ji politik zatáhnout do jejího pokoje, který následně zabarikádoval nočním stolkem. „Potom ji tlačil do sexu tak dlouho, dokud k němu nedošlo, i když opakovaně vyslovila nesouhlas,“ řekla novinářům z Deníku N a portálu A2larm její kamarádka.

    Petra to následně potvrdila. „Měla jsem ho za tu liberální hvězdu, která má velký vliv na mladé lidi a kasá se hodnotami moderní společnosti. Proto jsem se bála, že mi nikdo neuvěří,“ vysvětlila, proč také nešla po incidentu na policii. Další dívku měl podle svědectví Feri sexuálně zneužít ještě v době, kdy působil jako radní Teplic.

    Feri odmítá nařčení ze znásilnění či vynucování si sexu, na druhou stranu přiznává, že se choval nevhodně. Zásadně odmítám jakékoliv násilí na ženách a sexuální násilí. Zcela otevřeně přiznávám, že jsem se v některých momentech zachoval nevhodně, nepatřičně nebo v rozporu se zásadami gentlemanského chování,“ napsal redakci.

    Svědectví dvou dívek v Deníku N předcházela živá a obsáhlá diskuze na sociálních sítích, kde se dívky svěřovaly s vlastními zážitky s mladým politikem, ale i další studenti, kteří o chování Dominika Feriho slyšeli z vyprávění. Na Twitteru se vyjádřil třeba i člen Akademického senátu Právnické fakulty Univerzity Karlovy Martin Samek.

    „Ví to celá fakulta. Osobně za mnou jako za studentským zástupcem bylo několik holek, kterým nejmenovaný, řekněme dost nevybíravým způsobem, nabízel sex. To ale není nic, za co člověka dáte na policii,“ napsal Samek.

    Člen Mladého pirátstva Kryštof Stupka zase poslance vyzval, aby se vyjádřil ke slovům jeho známé, bývalé členky TOP 09.

    „Nechci ho z ničeho obviňovat, ale vždycky potkám nějakou holku a ta řekne: ‚Ty jsi v topce? Znáš Dominika Feriho? Po mně chtěl, abych mu ho vykouřila.‘ Jsou to desítky, ne-li stovky historek,“ stojí v konverzaci.

    Dominik Feri se nejdříve obrnil hradbou mlčení a obvinění dosud nekomentoval, ačkoliv se jich vyrojilo několik. Lehké časy ale nejspíše neprožívá. Tím spíše, že je už roky šťastně zadaný, tudíž tlak padá i na jeho drahou polovičku.

    Tou je půvabná Anna Frankeová. Také se již delší dobu pohybuje v politice, aktuálně působí jako poradkyně předsedy Senátu Miloše Vystrčila. Ten je členem ODS, tudíž v rámci koalice Spolu jde o Feriho parťáka.

    Pár spolu působí spokojeně.

    Anna, která studuje politologii a mediální studia, nedávno vzpomínala na to, že se s mladým poslancem dala dohromady už v roce 2017.

    Ještě před měsícem si zase pochvalovala, že je na svého partnera nesmírně pyšná.

    „Mám doma doktora práv! Pyšná jsem, co si budeme...,“ napsala na sociálních sítích.

    Dvojice spolu randila už v roce 2017.

    Může se na jejich evidentně fungujícím vztahu něco změnit právě v souvislosti s valícími se obviněními ve stylu Me Too?

    Osobní život Dominika Feriho v minulosti příliš propírán nebyl. Mluvilo se o tom, že randil s dcerou někdejšího místopředsedy TOP 09 Jana Vituly.

    Loni jsme psali o tom, že byl populární poslanec na výletě s partou a nechyběla ani půvabná asistentka europoslance Jana Zahradila Kateřina Lodrová. Jak se ale ukázalo, po boku Dominika Feriho už tam byla i jeho současná partnerka.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 19:01 středa 22. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      79
    • Trapas
      29
    • Haha
      24
    • Tvl
      19
    • Cože
      10
    • Sladký
      9