Adept na Sexistické prasátečko, nebo pěkná reklama? V Dobříši se bojuje o prsa

Dřevozpracující firma z Dobříše, podobně jako řada dalších v Česku, se v boji o zákazníka rozhodla pálit ostrými, v tomto případě spíš (polo)nahými. Reklamní poutač proto patřičně „vytunila“ polonahými modelkami, které podle ní z palubek a jiného dřevěného tovaru udělají hit a továrnu na peníze. To se ovšem nelíbí útlocitnějším povahám, jež poukazují na to, že kolem chodí děti.

„Mrzí mě, že paní Kateřina Forsterová ukončila diskusi o jejím dnešním příspěvku o údajně nevhodném poutači, který stojí před bývalou Jednotou,“ posteskl si diskutující ve skupině Dobříšsko poté, co zmizela konverzace o (ne)škodnosti pouliční reklamy se spoře oděnými děvčaty v hlavní roli. 

„Předpokládal jsem, že tato diskuse nebude uzamčena. Děkuji všem za jakékoliv názory, jelikož i tato věc je mnohdy nebezpečná, za chvíli můžeme zakázat poutače na nezdravé jídlo či letní chození v plavkách,“ doplnil.  

„Chraňme si projevy svobody a svobodnou reklamu! Děkuji všem,“ dodal diskutující Lukáš Zídek.

Jedna z dam, která se do diskuse o reklamě na palubky zapojila, přidala odkaz na nominace na anticenu Sexistické prasátečko, kde se zmíněná firma ocitla.

„Já bych v tomto případě i jiných chránila spíš dobrý vkus. Za chvíli k těm všem hrůzám na náměstí, jako jsou autobusy a zátarasy, můžeme očekávat svobodné trpaslíky,“ přidala rozhořčená zastupitelka Dobříše Ivana Lenerová, manželka bývalého reprezentačního kouče Slavomíra Lenera. 

I tohle bylo v Dobříši k vidění...

„Vsadím boty, že být tam chlap do půl těla, který drží v ruce byť jen jednu věc týkající se firmy (nevím, třeba tesařské kladivo), tak je to v pohodě a nikoho to netrápí, ani chlapy ani ženský...,“ poznamenala jedna z obyvatelek města. 

Dotčená firma může být v každém případě spokojená, o její nabídce se mluví, a kdo o ní nikdy neslyšel, nyní už alespoň tuší, a to se dneska počítá!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 sobota 31. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 10
  • 10
  • 10
  • 9
  • 8