Měla díru v krku, vypověděl svědek tragédie. Zabil mladou řidičku Nikolu kus dřeva?

Byť zareagoval nejrychleji, jak mohl, tak mladičkou řidičku Nikolu B. už zachránit nedokázal. Svědek otřesné autonehody Jan V. dělal vše, co bylo v jeho silách. Jednadvacetiletá dívka byla ale v tak špatném stavu, že jí prý nebylo pomoci. Co konkrétně jí mohlo způsobit tak vážné zranění?

U šílené tragédie, kterou už několik dní řeší celé Česko, byl jako první Jan V. „Zastavili jsme na čůrání asi o tři minuty dříve a o 50 metrů dál,“ řekl svědek otřesné havárie pro Blesk.cz.

I přestože byl u havarovaného Volkswagenu velmi rychle, tak Nikole B. nedokázal pomoct. V nemocnici tato jednadvacetiletá řidička podlehla svým zraněním a doplatila tak na divokou a nezodpovědnou jízdu, kterou vysílala se svou kamarádkou živě na Facebooku.

Svědek tragické nehody u Obrnic na Mostecku se o hrůzném incidentu rozpovídal pro TN.cz.

„Dveře od auta ke spolujezdkyni úplně chyběly. Neviděl jsem vůbec zadní část toho vozu. Když jsem viděl řidičku, tak jsem si řekl, že tu už nikdo nezachrání, ale všiml jsem si, že ještě dýchá, tak jsem se k ní snažil dostat,“ popsal ostře sledovanou havárii Jan V.

Podle něj měla Nikola B. na první pohled minimální šanci na přežití a za vše dost možná mohl špičatý kousek dřeva, který dívku poranil. „Řidička měla díru v krku,“ popsal šílenou tragédii svědek.

„Myslím, že ten kus dřeva mohl v autě udělat pěknou paseku,“ dodal Jan V., který na otřesnou zkušenost těžko někdy zapomene.

ANKETA:

Jste pro, aby se video sdílelo jako odstrašující příklad pro ostatní. Nebo jste proti s ohledem na žal rodiny a pozůstalých?

Řekněte nám svůj názor v diskuzi pod článkem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:28 pondělí 6. listopadu 2017. Anketa je uzavřena.

  • 122
  • 32
  • 26
  • 25
  • 21
  • 18