Přála si nemít na břiše pneumatiku. Teď inspiruje česká kuchařka svou proměnou

Je uznávanou kuchařkou, její knihy jsou úspěšné a ona sama říká, že jídlo miluje. Dokonce na něm byla v minulosti závislá a bojovala se svou váhou. Dnes je Kamila Rundusová alias Kamu jednou z nejúspěšnějších foodblogerek a fanoušky udivuje svou velkou životní proměnou. Z téměř metráku zhubla Kamu desítky kilogramů, a jak sama říká, konečně našla samu sebe a je doopravdy šťastná.

Nadešel čas, kdy si mnozí dávají novoroční předsevzetí. Jistou motivací nebo vzorem pro ty, kteří bojují se svými nedostatky, může být známá česká kuchařka Kamu, která se přiznala, že v roce 2019 sama sobě nadělila dárek, po němž dlouho toužila.

Tím vysněným cílem bylo břicho bez pneumatiky, která ji trápila od jejích dvanácti let.

Říká se, že na tom nezáleží, ale já si tedy myslím, že spoustě ženských i chlapů tedy ano. Chceme se cítit dobře, a když se dobře cítíme, stříká to z nás navenek,“ napsala na svém facebookovém profilu Kamu.

Kamilu Rundusová se změnila k nepoznání.

Změna to však nebyla vůbec jednoduchá. Zlom měl přijít před zhruba deseti lety, kdy už Kamila vážila téměř sto kilogramů.

„Došlo mi, že mám sakra problém a trpím závislostí na jídle. Prošla jsem si všemi poruchami příjmu potravy. Kila lítala nahoru dolů a nebylo nic, co bych nezkusila. Od diet, fastingu, ketózy, pilulek a tvrdých tréninků,“ popisuje svou cestu ke štíhlé postavě autorka několika kuchařek.

Kamilu Rundusová se změnila k nepoznání.

Úspěch se dostavil až ve chvíli, kdy Kamila Rundusová přestala hubnout kvůli svému vzhledu, ale jako cíl si stanovila svou spokojenost.

Trvalo to dlouho a musím si to denně připomínat. Začala jsem být sama sebou, změnila životosprávu a začala zářit,“ raduje se Rundusová, která chce být zároveň inspirací pro ostatní.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 čtvrtek 30. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 75
  • 48
  • 47
  • 40
  • 31
  • 27