DiCaprio se přes svátky zakulatil. Nový rok strávil u moře se svou o polovinu mladší modelkou

Oscarový herec a lamač srdcí, především mladých modelek, si přes vánoční svátky pořádně užíval. Pár kilo navíc ho ovšem nemuselo příliš trápit, když mu společnost dělala argentinská modelka Camila Morroneová. Leonardo DiCaprio (45) je známý nejen pro svou zálibu v boji za ochranu klimatu, ale také pro svou náklonnost k mladičkým modelkám. Jeho současné partnerce je totiž teprve 22, ale věkový rozdíl si příliš nepřipouští.

Nějaké to kilo navíc na přelomu roku nabere mnoho lidí, ale ne každý si pak může dovolit vyrazit na ostrov Svatého Bartoloměje s modelkou, která by mohla být spíše jeho dcerou. 

Mezera 23 let však Leonarda DiCapria příliš nezajímá a podobný názor má na jejich vztah také sličná modelka, která si užívá pozornost jednoho z nejúspěšnějších herců současnosti.

„V Hollywoodu – a v dějinách světa – existuje přece mnoho vztahů, kde od sebe lidi dělí velké věkové mezery,“ řekla modelka pro Los Angeles Times.

„Myslím si, že každý člověk by měl mít právo randit, s kým se mu jen chce,“ dodala Morroneová, jež je zatím posledním úlovkem mezi modelkami, který se DiCapriovi podařil.

DiCaprio přes zimu nějaké to kilo nabral, ale jeho mladá modelka s tím zdá se...

Argentinskou krasavici by ovšem mohla zajímat bilance, jakou hollywoodský herec u mladých žen má. Zatím se totiž úspěšně vyhýbá vztahům se ženami, které jsou starší 25 let.

S modelkou Bar Refaeliovou se rozešel, když jí bylo právě oněch pětadvacet, a úplně stejný osud potkal i Ninu Agdalovou. Snad nemusíme dodávat, že v obou případech se samozřejmě jednalo o modelky.

Jestli Camilu čeká stejný osud, se teprve uvidí, zatím se zdá, že si pár umí užívat života. Minimálně tedy radovánek u moře.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:23 pátek 1. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 26
  • 24
  • 17
  • 15
  • 12