Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Detaily dívčí rvačky v Plzni: Přítel na pervitinu a studentka se zlomenými žebry!

    Tři dívky drží studentku s batohem před hotelovou školou v Plzni. Jedna ji zuřivě tahá za vlasy, další dvě pak zasazují tvrdé údery do hlavy i do těla. Opodál se perou další teenagerky. Padají rány pěstí i kopy do břicha. Kamarádi stojí kolem a bitku si natáčejí na mobil. Českou veřejnost šokoval další případ dětských bitek. Redakci Expres.cz se podařilo zjistit, co incidentu, který už řeší policie, vlastně předcházelo. Hádka mezi dvěma sokyněmi měla začít už ve třídě, konflikt pak vygradoval, když jedna z dívek přivolala svého přítele, který má ve městě velmi špatnou pověst. „Bere pervitin a má kriminální minulost,“ řekl o něm mladík z Plzně. Napadená dívka si podle informací Expresu z rvačky odnesla zlomená žebra.

    Redakce Expres.cz minulý týden upozornila na další případ nebezpečného fenoménu dětských rvaček. K incidentu před hotelovou školou v Plzni došlo 4. října. Do rvačky se zapojilo hned několik rozzuřených dívek.

    „Chceš taky jednu, ty zkurv*synko jedna?“ křičela agresivní dívka v růžovém tričku na svou vrstevnici. Video jako první zveřejnil server Krimi Plzeň.

    Kromě několika mladíků se v davu objevil také dospělý muž v červeném tričku. V závěru nahrávky praští napadenou studentku a srazí ji k zemi.

    Dosud nebylo jasné, co incidentu předcházelo. Vyrazili jsme tedy do Plzně, kde nám několik místních pod zárukou anonymity potvrdilo, že podobné rvačky teenagerů jsou zde téměř na denním pořádku. 

    Dozvěděli jsme se také, že bitce měla předcházet naprosto banální hádka dvou studentek ve třídě. Po slovní přestřelce jedna z dívek kontaktovala svého přítele. 

    V Plzni se servaly dívky před tamní školou. Do rvačky se zapojil i otec jedné ze studentek.

    Ten má podle všeho ve městě špatnou pověst, čímž se netají ani svědci konfliktu na sociálních sítích, kteří naznačují, že muž má kriminální minulost a také problémy s drogami.

    „Ty holky se nějak postrkovaly už ve škole, poté se přesunuly ven a jedna z nich zavolala svého přítele a ten to tam rozházel. Týpek má kriminální minulost,“ píše na Facebooku mladík, který chodí na zmíněnou hotelovou školu.

    „Ten, co tam mezi ně vletěl, byl jejich kamarád pod vlivem pervitinu,“ uvádí další student.

    „Bylo to hrozné, jedna holka skončila v nemocnici se zlomenými žebry. Za tohle všechno můžou dvě holky, které se pohádaly kvůli kravině,“ píše další svědkyně incidentu.

    Mládež se servala před plzeňskou hotelovou školou.

    Matka napadené dívky s poraněnou ledvinou: Mám strach!

    Jak již bylo výše zmíněno, nejedná se zdaleka o první případ dětského násilí v Plzni. 

    Před několika měsíci došlo k rvačce dvou teprve čtrnáctiletých dívek u Škoda sport parku. Jedna ze školaček skončila se zlomeným žebrem a poraněnou ledvinou.

    Na radu lékaře poté její matka okamžitě kontaktovala policii.

    „Je vychovaná tak, že se nepere. Mám z toho strach, protože jí vyhrožovali, že když to někomu řekne, bude to ještě horší,“ řekla pro výše uvedený server matka napadené dívky.

    Pár týdnů poté si v plzeňském obchodním domě domluvilo bitku zhruba třicet dětí. Nejmladším bylo jedenáct let!

    Naštěstí ale na konflikt upozornila policii svědkyně a strážníci agresivní školáky zastavili ještě předtím, než se někomu něco stalo.

    Máte informace o bitce studentek v Plzni? Ozvěte se nám na tip@expres.cz.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:30 úterý 15. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      7
    • Tvl
      7
    • Cože
      4
    • Trapas
      4
    • Sladký
      4
    • Haha
      3