Detaily vraždy v Letňanech: Zkrvavené tělo prodavačky objevil syn!

Nastoupila do nové práce, a to se jí stalo osudným. Dvaačtyřicetiletou ženu před úterní zavíračkou v obchodě s obleky Otto Berg brutálně zavraždil muž, který tam přišel loupit. Její křik nejprve zaslechla prodavačka ze sousední prodejny a jen půl hodiny na to objevil zkrvavené tělo syn oběti.

Jak zjistil deník Právo, k vraždě v Obchodním centru Letňany došlo krátce před devátou hodinou večerní, kdy měly místní obchody zavírat. Jeden z posledních zákazníků v prodejně s obleky Otto Berg brutálně zavraždil prodavačku a z pokladny si odnesl hotovost.

„Najednou jsem uslyšela hrozný křik. Nevěděla jsem, co se děje, rychle jsem utíkala do vedlejšího obchodu. Tam ale byly obě prodavačky naprosto v pořádku, proto jsem se vrátila zpátky,“ prozradila Právu jedna z místních zaměstnankyň.

„Říkám si, že bych jí třeba mohla pomoct, nebo bych tam taky mohla ležet vedle ní. Podle policistů bych ho nezadržela a určitě bych dopadla stejně jako ona,“ dodala.

Protože se ale prodavačce původ křiku o pomoc nepodařil vypátrat, na vraždu se přišlo až kolem půl desáté večer. A to tím vůbec nejhorším způsobem. Zkrvavené tělo ženy objevil její syn, který ji přišel z práce vyzvednout.

Na místě prý byla spousta krve a také krvavé stopy vrahových podrážek vedoucí z obchodu. Z místa činu se mu totiž podařilo zmizet.

Spravedlnosti však šestadvacetiletý muž neunikal dlouho. Jak jsme vás informovali ve středu, už druhý den ráno na sebe sám upoutal pozornost okolí, když po kancelářské budově v pražském Karlíně zmateně bloumal nahý. 

Záchranáři na něj po převozu do psychiatrické léčebny zavolali kriminálku, které se k vraždě přiznal. Nyní už je vrah ve vazbě.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:38 pátek 10. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 5
  • 5
  • 5