Ortelův syn Denis: Obří úspěch ve světě kickboxu! K výhře mu gratuloval i Kočka

„Budu slavný i bez fotra!“ Tuto větu v nedávném rozhovoru pro Expres.cz sebevědomě vypálil nadějný zápasník Denis Hnídek, roky utajovaný syn frontmana kapely Ortel Tomáše Ortela (45). Zatímco někteří si možná klepali na čelo, on dělá vše pro to, aby svým slovům dostál. Ranař reprezentující pražský Spejbl Gym opanoval prestižní turnaj WAKO K-1 World Grand Prix 2021. K vítězství i sladké odměně mu gratuloval i Jan Kočka (54).

Že má Denis Hnídek našlápnuto k velké kariéře thaiboxera, respektive kickboxera, naznačila už květnová unikátní reality show UPC Fight Cesta bojovníka.

I přestože mladému zápasníkovi přípravu výrazně narušila nákaza covidem-19, Denis ukázal naplno svůj potenciál a odnesl si desetitisícový bonus za výkon večera.

Ještě většího úspěchů se syn zpěváka Tomáše Ortela dočkal o víkendu, kdy „vystřílel“ prestižní turnaj WAKO K-1 World Grand Prix 2021.

Denis Hnídek se raduje z velkého úspěchu.

Kromě pásu pro šampiona dostal Denis také finanční odměnu jeden tisíc eur. Po turnaji následovala bujará oslava obřího úspěchu. 

K vítězství Hnídkovi gratuloval i kontroverzní podnikatel Jan Kočka, o němž se ví, že je velkým milovníkem bojových sportů. 

Z Hnídkova úspěchu se radoval i velký milovník bojových sportů Jan Kočka.

Do Spejbl Gymu, za který Denis zápasí, chodí Kočka pravidelně trénovat a boxu se dlouhé roky věnoval i jeho syn Honza, jenž zemřel před třemi lety po tragické nehodě.

Jan Kočka si zašel na trénink boxu.

Nelíbí se mi, že lidi zajímá víc můj fotr než mé výkony

Co se týče Hnídka, ten Expresu v nedávném rozhovoru prozradil, že ještě než začal s bojovými sporty, rád se pral na ulici. Pak chvíli chodil na tréninky MMA, ale příliš ho nebavil boj na zemi, tak se rozhodl pro ryze postojářské disciplíny.

Denis Hnídek během tréninku ve Spejbl Gymu

Se svým slavným otcem Tomášem Ortelem se Denis nevídá a ani nejsou v pravidelném kontaktu.

„Nepíšeme si, moc se nevídáme,“ popsal vztahy s otcem Denis, jemuž prý táta ani nepogratuloval k jeho nedávné výhře.

„Nelíbí se mi, že lidi zajímá více můj fotr než mé sportovní výkony. Chci být známý jako muaythai bojovník, a ne jako syn zpěváka Ortela,“ řekl Expresu Hnídek junior.

„Naši se rozešli, ale i potom jsme se nějak vídali. Podle mě je to tak ve většině rodin, že když se rodiče rozejdou, je dítě s jedním rodičem, druhého tak nějak vídá. Já se postavil na svoje nohy, v Praze jsem sám, máma mi odjela taky, bydlí v Plzni. Máme ale s mámou dobrý vztah, nestěžuji si,“ dodal talentovaný bijec.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:30 středa 6. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 30
  • 18
  • 7
  • 5
  • 5
  • 4