De’Longhi vydává vlastní NFT

De'Longhi vydává vlastní NFT | foto: De'Longhi

Společnost De’Longhi je lídrem v oblasti kávovarů, které neustále zlepšuje tak, aby Vám mohla přinést co možná nejvíce Perfetto momentů. Dbá nejen na kvalitu, ale využívá také nových technologií, aby byl Váš zážitek při pití kávy jedinečný. Z toho důvodu se rozhodla vydat své vlastní NFT a pomoc i tam, kde je to opravdu potřeba.

Podařilo se navázat spolupráci s jedním ze současných streetartových umělců Dejvidem Jonesem a vytvořit první De’Longhi Perfetto NFT. NFT bude zařazeno do aukce na burze OpenSea a její výtěžek poputuje do Kavárny mezi řádky a k jejím zaměstnancům s handicapem.

De’Longhi podpoří aukci NFT svým kávovarem De’Longhi Eletta Explore, který bude oficiálně zařazen do prodeje v roce 2023. Vítěz aukce dostane kávovar zcela zdarma a bude mu doručen. Aukce pak běží od 1.11 do 30.11.2022.

O NAŠEM NFT

Protože jsme nadšenci do inovací, s vášní nám vlastní je implementujeme i do našich kávovarů, aby byl každý váš šálek, jak říkáme, „perfetto“. Rádi ale také prozkoumáváme nové technologie, abychom vám přinesli skvělé zážitky nejen u kávy. Proto jsme oslovili uznávaného současného umělce Dejvida Jonese, který pro nás vytvořil „Perfetto“ NFT.

Vítěz aukce získá jeho exkluzivní digitální umělecké dílo, a navíc i umělecké dílo v podobě našeho nejnovějšího kávovaru ELETTA EXPLORE. Celý výtěžek z prodeje věnujeme Kavárně mezi řádky, která zaměstnává osoby s handicapem.

O KÁVOVARU ELETTA EXPLORE

Odteď si můžete svůj perfetto šálek plný čerstvě namletých kávových zrn vychutnat z pohodlí svého domova. Objevujte lahodné příchutě horkých nápojů, ledových drinků, sametově jemné pěny z mléka i všech jeho alternativ, které máte rádi. Skutečné umění v každém doušku. ELETTA EXPLORE bude rozhodně i váš šálek kávy.

MECHANIKA

Vyhrajte dražbu exkluzivního NFT od uznávaného současného umělce Dejvida Jonese a získejte jeho exkluzivní digitální umělecké dílo a náš nejnovější kávovar ELETTA EXPLORE k němu jako dárek! Celý výtěžek z prodeje věnujeme Kavárně mezi řádky, která zaměstnává osoby s handicapem.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:14 sobota 11. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 4