Útok Vymětalíkové z ČT na mluvčí Babišovy vlády: Vytáhla děti, drogy a manželku. Ozval se i fotbalista Rajnoch

Pojí je láska ke sportu, i když on je bývalým fotbalistou a ona expertkou na hokej. Na sociální síti Twitter si ale Jan Rajnoch vjel se sporťačkou České televize Darinou Vymětalíkovou do vlasů. Ona zaútočila na jeho partnerku, bývalou tiskovou mluvčí Andreje Babiše Lucii Kubovičovou, která podle Vymětalíkové sice před prací u Babiše „utekla na mateřskou“, ale předtím pro něj chodila za hranice marketingové etiky. Došlo ale i na další šokující vyjádření ohledně členů Babišova týmu.

Vymětalíková se rozepsala v twitterovém vlákně o PR týmu Andreje Babiše. Jedna z diskutujících v něm prohlásila, že podle ní „Marek Prchal a spol. nejsou žádní „marketingoví bohové, pouze nemají problém popírat morální zásady“.

Dotyčná taktéž dodala, že doufá, že se za „ty bezpáteřní ubožáky budou stydět alespoň jejich děti“, na což další žena zareagovala, že neví, zda se vůbec dětí dočkají, protože budou po „těch lajnách dost zdevastovaní“.

Do šokující debaty o dětech se nečekaně zapojila právě i sporťačka z České televize. A to na stejné vlně jako obě dámy. Jmenovitě začala útočit dokonce na manželku marketingového stratéga Marka Prchala, které prý nezávidí třídní schůzky v synově třídě, na poznámku o drogách reagovala tak, že členové týmu stihli mít děti předtím, než budou zdevastovaní.

„Většina už je stihla předtím. Ale vážně bych chtěla být Dita Pecháčková a chodit se synem na kroužky nebo třídní schůzky. Mimochodem Kubovičová už toho nechala, že jí to za to nestojí, říkala společná známá,“ napsala Vymětalíková.

Lucie Kubovičová je někdejší tiskovou mluvčí Andreje Babiše. Jejím partnerem je populární fotbalista Jan Rajnoch, který se do diskuze vložil také. Přítelkyně se zastal a trpělivě se snažil Vymětalíkové říct svůj názor, že Kubovičová zkrátka dostala velkou pracovní příležitost, proto k Andreji Babišovi šla pracovat.

Lucie Kubovičová a Jan Rajnoch se poprvé spolu veřejně ukázali na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Lucie měla velmi blízko k Andreji Babišovi.

Podle sporťačky se ale bývalá tisková mluvčí podílela na práci expremiérova týmu, který chodil za hranu etiky a strašil lidi. Jeden komentář byl dokonce podle Rajnocha tak za hranou, že ho Vymětalíková smazala, v jiném pro změnu mluví o tom, že se už navždy bude na Kubovičovou dívat skrz prsty.

A také v jejím případě vytáhla dítě, když zmínila, že podle ní Lucie Kubovičová před prací pro Babiše utekla na mateřskou.

„Já mám velký problém se s Lucií bavit, skrz prsty se na ni dívat budu už do smrti. Ledaže by měla ona odvahu podívat se do očí lidem, na které ANO zakleklo a zničilo jim firmu a život. Nebo třeba podívat se do očí seniorům vyděšeným válkou. Ano, já vím, utekla na mateřskou, ale...,“ napsala Vymětalíková.

Není od věci připomenout, že zatímco se nyní Vymětalíková obává o vyděšené seniory, v říjnu minulého roku je posílala dožít na výměnek, aby nezacláněli mladým, a to ve vlákně, jež se věnovalo sloupku Ondřeje Neffa (77), který se v něm zabýval diskuzí nad vraždou dvou lidí ve slovenském baru.

Twitter

Zatímco fotbalistu Rajnocha útoky na přítelkyni rozčílily, samotné Lucie Kubovičové se podle informací Expresu osobně dotkly.

„Kdyby řešila politiku, bylo by to v pořádku. Ostatně na to je Lucie zvyklá. Jí ublížila věta, že utekla na mateřskou. Redaktorka ČT, která Lucii osobně ani nezná, do toho veřejně tahá malého syna, který měl být jakýmsi nástrojem útěku od politika. To je hnus,“ svěřila se nám její kamarádka.

„Děti a mateřství jsou posvátné a tak by to mělo zůstat,“ dodala samotná Kubovičová.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:00 sobota 20. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 230
  • 21
  • 17
  • 11
  • 10
  • 9