Hůlka brání Zemana: Kavárna likviduje demokracii, Drahoš je drzý pokrytec

Zpěvák Daniel Hůlka už dlouhá léta patří mezi ty, kteří hlasitě podporují současného prezidenta Miloše Zemana. Je téměř nad slunce jasné, že zkušenému státníkovi Hůlka v následujícím boji o Hrad hodí svůj hlas. Zlatý slavík z roku 1998 vysvětlil, proč Zemanovi tolik věří.

„Pana prezidenta znám, je to čestný člověk, který se nikdy nenechal zkorumpovat. Pracuje pro naši zemi, přestože na něj novináři jen plivou a špiní ho. Mohl by si říct, že to nemá zapotřebí, a vzdát to. Ale on jde naopak znovu do toho a my musíme udělat všechno pro to, aby vyhrál,“ sdělil serveru ParlamentníListy.cz úspěšný český zpěvák Daniel Hůlka, který Zemana podporoval i před pěti lety, kdy proti němu stanul Karel Schwarzenberg.

Kromě vysvětlení, proč si prezident Zeman zaslouží hlas, Daniel Hůlka také drsně zaryl do Zemanových kritiků, které současná hlava státu s oblibou nazývá „pražskou kavárnou“.

„Oni neustále před něčím varují, na někoho plivou a zaklínají se přitom obranou demokracie. Jenomže ta obrana v jejich podání by ve skutečnosti znamenala faktickou likvidaci demokracie. Vždyť kdo jiný volá po nejrůznějších zákazech, omezeních a cenzuře? Kdo jiný než „kavárníci“ a jim podobní kádrují lidi za jejich názory, a když někdo říká něco pro ně nepohodlného, nejraději by ho zadupali do země a zalepili mu pusu, aby nemohl už nic říkat, a nejlépe ho ještě existenčně zničili. Takhle má vypadat demokracie a svoboda? Díky, ale nechci. Jestli někdo demokracii ohrožuje, jsou to tihle elitáři,“ míní dále Hůlka.

Daniel Hůlka podporuje Miloše Zemana a je na to hrdý.

Úspěšný zpěvák, který v roce 2013 neúspěšně kandidoval ve volbách do Poslanecké sněmovny jako lídr SPOZ, také na plná ústa řekl, co si myslí o Jiřím Drahošovi, který je mnohými považován za Zemanova největšího konkurenta v boji o Hrad.

„Jestli někdo voliči pohrdá, tak je to třeba pan Drahoš, který nedávno odmítl referenda, protože lidé prý nejsou dost chytří, aby mohli rozhodovat sami. To je nejen pohrdání, ale i drzost. Na jednu stranu tvrdí, že jsme všichni blbí, abychom o sobě rozhodovali, a na druhou stranu nás žádá o to, abychom ho volili. Takže na rozhodnutí o členství v EU jsme pitomí, ale na jeho zvolení do funkce už ne? Pokrytectví.“

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:13 středa 9. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 311
  • 119
  • 15
  • 11
  • 6
  • 6