Chcete šťastně vstoupit do nového roku? Tak na Silvestra (ne)dělejte těchto 6 věcí

Silvestrovský mejdan, to znamená, že je všeho tak nějak víc. Víc lidí, víc pití, větší gesta, větší rozhodnutí a jejich mnohem větší dopady! Chcete se vyvarovat hloupostí? Tady je tedy několik tipů, jak si užít silvestrovský večer tak, abyste vstali veselí, spokojení a především bez morální kocoviny.

1. Nemíchejte

Budete pít, minimálně šampaňské, ale to až od půlnoci. Co do té doby? Držte se jednoho pití a nenechte se euforickými přáteli donutit k experimentům. Druhý den budete plakat.

via GIPHY

2. Mějte v lednici kolu

Nebo fantu nebo džus nebo jakoukoliv nezdravou, sladkou a vychlazenou věc, která vám pomáhá na kocovinu. Stejně se jí nevyhnete, tak buďte připraveni!

via GIPHY

3. Naplánujte si to...

Ať už jedete s partnerem na chalupu, chystáte se k přátelům na bytový mejdan, nebo chcete vyrazit do města, trochu si to naplánujte.

I když si to možná nepřiznáte, vaše očekávání na tento večer jsou velká a ponechat to osudu, to by vás mohlo pěkně zklamat.

via GIPHY

4. Ale nedržte se plánu zuby nehty

Na druhou stranu, nikdo nemá rád generály, kteří každých pět minut hlásí, že už je potřeba přesunout se k dalšímu bodu programu nebo do jiné hospody. Uvolněte se.

via GIPHY

5. Nedělejte na penězích založená předsevzetí

Možná to zní nereálně, ale věřte nám, už jsme jednou byli svědky opileckého silvestrovského činu, kdy se dotyčný rozhodl, že chce v dalším roce více přispívat na charitu a že s tím tedy začne hned. Jedna nula navíc pak udělá divy... Zkrátka, na peníze zítra raději vůbec nesahejte!

via GIPHY

6. Nepište ex

To snad ani nejde víc zdůraznit! Opilecké SMS bývalým nejsou nikdy dobrý nápad, ale na Silvestra, kdy máte tendenci bilancovat a být nostalgičtí, je to dvojnásobně hrozné. Čísla si pro jistotu někam napište a z telefonu na večer vymažte, pokud si nevěříte.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 pátek 30. dubna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 49
  • 40
  • 35
  • 26
  • 26
  • 23