Mladík z Přísahy řádil v debatě: Komunisty nenávidím, Šlachtovi musím přiznat trávu

Mimořádně pikantní sestava se sešla v diskuzním pořadu Divoká karta na CNN Prima News. Řešila se legínová sexy kampaň kandidátky Spolu Markéty Vyvlečkové, hudebník Zbyněk „Ziggy“ Horváth z koalice Pirátů a STAN zase popisoval, jak po premiérovi Andreji Babišovi házel plastovou lahev. Peprnosti překvapivě sypal z rukávu i kandidát hnutí Přísaha Michal Košan. Pustil se do soupeře od komunistů a promluvil o zkušenosti s marihuanou, což prý bude muset přiznat šéfovi hnutí Robertu Šlachtovi!

Nepřítel mého nepřítele... Téhle zásady se ostatní debatující drželi, když se ke slovu v pořadu Divoká karta dostal Arťom Korjagin, který kandiduje za KSČM z osmého místa v Praze.

Ten se nechal slyšet, že současný systém je „totalitou peněz“, proti čemuž je nutno bojovat třeba i vyvlastňováním. 

„Socialismus stojí na kolektivním vlastnictví a je potřeba k tomu směřovat,“ uvedl.

Nejvíce ze všech ho zpražil mladý kandidát hnutí Přísaha Michal Košan, který figuruje na dvacátém místě plzeňské kandidátky. 

„Já osobně komunisty nenávidím. Mají nějakou historii a přijde mi šílené, že se nad tím tady pan Korjagin usmívá,“ vypálil.

Košan moderátorky pobavil i ve chvíli, kdy se probírala legalizace marihuany.

„Marihuanu jsem vyzkoušel dvakrát v životě. Přiznám se, že panu Šlachtovi jsem to ještě neřekl, tak se mu potom přiznám. Asi bude průšvih,“ řekl se smíchem. Dodal však, že legalizaci marihuany nepodporuje.

V pořadu vystoupila také půvabná kandidátka koalice Spolu z Moravskoslezského kraje Markéta Vyvlečková, která minulý týden poskytla Expresu rozhovor o sexy kampani v legínách, již kritizoval uživatel Twitteru. 

„Myslím si, že to k politice patří. Když přijdu na fotbalový zápas a dělám tam kampaň v legínách, považuji to za zcela přirozené,“ prohlásila Vyvlečková.

Kandidát koalice Pirátů a hnutí STAN ve Zlínském kraji Zbyněk „Ziggy“ Horváth zase promluvil o incidentu, kdy po premiérovi Andreji Babišovi hodil PET lahev, za což dostal pokutu.

„Hodil jsem ji na žádost samotného premiéra. Ta lahev byla prázdná, byl to takový symbolický odpadek. Premiér nás k tomu před několika málo lety vyzval,“ prohlásil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:48 úterý 18. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 44
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 6