Tlupa snědých cizinců téměř ubila číšníka v centru Prahy

K otřesné události došlo v sobotu večer ve Vladislavově ulici na zahrádce restaurace za obchodním domem. Sedm mužů orientálního vzezření nechtělo uposlechnout výzvy číšníka, aby v podniku nepili vlastní alkohol. Následovala neuvěřitelně brutální odveta.

Jen těžko uvěřitelné scéně přihlíželi hosté restaurace a náhodní kolemjdoucí na Praze 1. Sedmičlenná skupina neznámé národnosti nechtěla pochopit, že v naší zemi není zvykem nosit jinde zakoupený alkohol do podniku a tam ho konzumovat. Když se jim to číšník pokusil vysvětlit, zůstal ležet na zemi po sérii ran a kopanců do hlavy.

„Skupina sedmi mužů zaútočila na personál restaurace, jednoho číšníka povalili na zem a tam ho začali mlátit pěstmi a kopat do něj. Když poškozený zůstal bezvládně ležet na zemi, tak podezřelí z místa utekli,“ informovala policie, která intenzivně pátrá po totožnosti mužů.

Na záběrech z bezpečnostních kamer je zřejmé, že se dostali do potyčky i s dalšími občany. Následně odjeli z Národní třídy tramvají číslo 14 směrem na Karlovo náměstí.

Muži jsou na záběrech rozpoznatelní a mohou bydlet v některém z pražských ubytovacích zařízení.

Napadený muž byl s velmi vážným poraněním převezen na jednotku intenzivní péče a následně se podrobil operaci hlavy.

Ve chvíli brutálního ataku nebyl v okolí žádný policista. Policie žádá občany o spolupráci a součinnost při identifikaci pachatelů. Agresorům hrozí až deset let vězení.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:57 pondělí 20. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 89
  • 21
  • 18
  • 12
  • 9
  • 8