Kvůli znetvoření po nehodě ji šikanovali! Teď to dívka všem nandala

Chloe Thomsonová ze Skotska neprožila zrovna klidné dospívání. Když jí bylo 11 let měla děsivou autonehodu. Náraz vozu do stromu naštěstí přežila, ale zranění jejího obličeje byla tak rozsáhlá, že lékaři museli dívce udělat novou tvář.

Chloe měla po havárii, která se stala v roce 2008, rozdrcené skoro „všechny kosti v těle,“ a tak musela být asi rok na vozíčku. Ošklivě zraněnou měla i tvář. Lékaři dívce udělali v podstatě nový obličej.

Jakoby ale tohle trápení nestačilo samo o sobě. Spolužáci se dívce za její zrekonstruovaný obličej posmívali. Šikanování došlo až tak daleko, že dívka začala popírat, že se autonehoda stala. Vymazala si ji raději z paměti.

Fotogalerie

Dnes je Chloe devatenáct let a za svůj vzhled se nestydí. Naopak se svou tváří je spokojená.

Na svém profilu na Facebooku sdílela fotku sebe sama v autě s komentářem: „Konečně jsem dospěla k tomu, že jsem spokojená s tím, jak vypadám, a to jsem si nemyslela, že ještě někdy budu.“

Příspěvek má tisíce „lajků“ a proto si získal i pozornost i médií. „Měla jsem zlomenou téměř každou kost v těle, ale nechci už, aby mě to, co se stalo, definovalo,“ řekla statečná dívka v rozhovoru pro deník Daily Mirror.

Chloe se zkrátka rozhodla jít dál a plánuje, že stane make-up artistkou. S novou sebedůvěrou se jí to jistě podaří.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:34 sobota 9. července 2016. Anketa je uzavřena.

  • 226
  • 24
  • 18
  • 18
  • 13
  • 12