Otec šílené řidičky z Charkova: Hodili to na ni, byla tam další dívka!

Otec mladé Aliny (20) z ukrajinského Charkova, která svou jízdou na červenou způsobila smrt pěti lidí a vážná zranění pěti dalších, nevěří, že by jeho dcera byla vinná. Před soudem se jí zastával, a dokonce má pocit, že na ni vina byla neprávem svalena!

Alina Zajceva (20) projela v ukrajinském Charkově  na červenou, a to více než stokilometrovou rychlostí. Její vinou zahynulo 5 lidí a nejméně dalších 5 bylo vážně zraněno. Na verdikt soudu dívka momentálně čeká ve vazbě, protože panují obavy, že by se mohla pokusit uprchnout ze země. 

Otec dívky, místní oligarcha, však odmítá uvěřit, že by se jeho dcera dopustila nějakého přestupku. „Byla střízlivá. Byla tam jiná dívka, její kamarádka. Moje dítě nejedlo dvacet čtyři hodin. Nedovolili nám ji vidět, okamžitě ji zavřeli. To oni do ní narazili, rozumíte? Její auto bylo kompletně zničeno,“ narážel muž na auto, které se s vozem jeho dcery střetlo. 

Soudní lékaři jsou však jiného názoru. „Máme krevní test a test moči a byly nalezeny stopy opiátů. Bude proveden další test. Mohla kouřit marihuanu nebo užít něco jiného,“ uvedl. „Během minulých dvou let byla řidička lexusu chycena osmkrát policií města Charkov kvůli porušování pravidel silničního provozu,“ připojila se ke kritice dívky policie.

Děsivou nehodu popsala také květinářka z obchodu, který je nedaleko místa neštěstí.  „Stále je mi z toho mdlo, bylo to jako v hororu. Neviděla jsem nic takového předtím. Viděla jsem těla, bylo to tak strašné. Chodím tudy každý den z práce domů. Jeden náraz a pět životů skončilo. Oni tu jen prostě leželi. Možná šli z práce domů stejně tak jako já,“ sdělila DailyMailu vyděšená prodavačka. 

Nezodpovědné řidičce nyní hrozí až 10 let za mřížemi. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:36 neděle 18. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 9
  • 6
  • 5
  • 5
  • 4