Nemáte svoji chatu, ale toužíte po víkendu v ní? Tohle jsou ty nejhezčí v Česku

Toužíte po romantickém odpočinku v naprostém soukromí? Pronajměte si některou z těchto kouzelných chalup a roubenek a relaxujte dosyta. Jejich výběr je veliký a najdete je rozeseté po celé České republice. Záleží jen na vašem vkusu a rozpočtu.

Roubenky Annaberg

Dvě roubenky v Jeseníkách nabízejí unikátní bydlení v uzavřeném areálu, jehož součástí je vyhřívaný bazén, vířivka, gril, vlastní mini skiareál nebo dětské hřiště. Wifi je samozřejmostí. Interiér je ve dřevě doplněný kamenným obkladem. Všechno vybavení je luxusní a pohodlné a vy zde můžete bezstarostně relaxovat. Za 17 500 korun na noc můžete vyrazit.

Roubenky Annaberg

Domesi Concept House – Pulečný

Na pomezí Jizerských hor a Českého ráje leží moderní dřevostavba, která je vhodná pro čtyřčlennou rodinu. Při příjezdu vás přivítá paní správcová, která vás domem provede a vše vám ukáže. Najdete tu spoustu knih, do kterých se můžete po večerech začíst, děti tu mají velkou open space hernu a celý prostor je vybaven designovým nábytkem. Zdarma máte k dispozici ručníky, internet a kávu Nespresso. A cena? Ta činí 4600 korun za noc.

Domesi Concept House

Chalupa nad Popelkou

Dvě stě let starou budovu zrekonstruoval britsko-český pár a udělal z ní krásné a útulné bydlení, které obklopuje krásná zahrada s bazénem. Chalupu si můžete pronajmout celou nebo jen její část. K vybavení patří gril, klouzačka a houpačka pro děti, vnitřní gril a nový dřevěný nábytek. Za noc v této chalupě v Nové Vsi nad Popelkou zaplatíte 3500 korun.

Chalupa nad Popelkou

Wellnessfishing

Toužíte po něčem neobvyklém? Je tady krásná chatka přímo na vodní hladině poblíž Jindřichova Hradce. V jejím okolí není nic, co by vás mohlo rušit, a proto můžete dosyta odpočívat. Chatka je maximálně pro čtyři osoby a lákavé jsou zejména snídaně nebo večeře na terase přímo nad hladinou. Kromě rybaření můžete vyrazit i na kolo, odpočívat ve vířivce nebo v sauně, případně jen ležet a surfovat na internetu, připojení tu je. Noc vás vyjde na 3500 korun.

Chata Wellnessfishing

U Ceďora

V Broumovském výběžku narazíte na kouzelnou chatu U Ceďora. Byla dostavěna před třemi lety a její majitelka si pohrála i s těmi nejmenšími detaily. V zimě je toto místo ideální na lyžování, v létě můžete relaxovat u grilu nebo s dětmi na soukromém hřišti s trampolínou. Na výlet do Adršpašských hor je to kousek. Cena 1750 korun za noc je více než příznivá.

U Ceďora

Růžová chalupa

V Růžové chalupě ve Rtyni v Podkrkonoší najdete vše, na co jen pomyslíte. Majitelé, kteří procestovali téměř celý svět, si chalupu zařídili k obrazu svému. Využívat můžete vyhřívaný bazén, saunu, houpací síť nebo si něco dobrého ugrilovat. Těšit se můžete i na stylovou pec, na které můžete v zimě lenošit. V okolí je spousta možností, co dělat nebo kam vyrazit. Celá chata může být vaše od 4200 korun za noc.

Růžová chalupa

Villa 603

Na samotě u lesa v Beskydech se nachází nenápadně vyhlížející vila. Její interiér je z masivu a kamenného obložení. K dispozici máte venkovní koupací sud, domácí vinný sklípek nebo terasu, na které je i jukebox. Chatu je možné pronajmout třeba i na svatbu. V blízkosti se nacházejí hrady Hukvaldy nebo Starý Jičín. Jednodenní pronájem vily přijde na 7500 korun.

Villa 603

Roubenka Šípková

Pouhých pět minut jízdy od krkonošského areálu Černý důl se nachází nově postavená roubenka Šípková. Její majitel si dal opravdu záležet, a tak v interiéru najdete repliky starodávného nábytku i romantická kachlová kamna. Využívat můžete venkovní bazén, rychlý internet nebo dětské hřiště. Chalupa se nachází v centru obce, takže je všude blízko. Za 3000 korun na noc se sem můžete vydat celoročně.

Roubenka Šípková

Wellness roubenka

Nedaleko Třeboně v jižních Čechách na vás čeká dřevěná chalupa, ve které naleznete vše, co pro svůj odpočinek potřebujete. Využívat můžete ručně vyrobený koupací sud, vířivku, saunu a gril. Pro děti je k dispozici hřiště a trampolína. Místo láká k rybaření i výletům po památkách. Cena je 4200 korun za noc.

Wellness roubenka

Medvědí skála

V Beskydech se nachází krásná chata Medvědí skála, která je zároveň výborným výchozím bodem pro výlety na Pustevny nebo Lysou horu. Luxusně zařízený objekt s vlastním wellness centrem je vkusně vybaven. Najdete zde domácí kino, PlayStation, air hockey a můžete si ugrilovat třeba sele. Pronajmout si můžete i vinný sklípek. Noc v této chatě stojí 7500 korun na noc.

Chata Medvědí skála

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:15 neděle 3. února 2019. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 7
  • 7
  • 6
  • 6
  • 5