Módní debatu jednoznačně prohrála Holubová. V publiku se objevila Shopaholic Nicol a Šulcová

Ostře sledovaná debata! Předposlední duel prezidentských kandidátů Petra Pavla a Andreje Babiše na Primě a CNN Prima News si nenechali ujít ani VIP hosté. Zatímco expremiéra přišli kromě manželky Moniky podpořit exministři Alena Schillerová a Karel Havlíček, generál měl v publiku manželku Evu a kromě ní také Evu Holubovou a influencerky Annu Šulcovou a Shopaholic Nicol.

Pár dní před druhým kolem prezidentských voleb začíná pořádně přituhovat. Oba tábory jsou ve střehu a podporovatelé Andreje Babiše i Petra Pavla dělají maximum, aby se právě jejich kandidát představil v co nejlepším světle. To s sebou v případě slavných tváří nese i „pouhou“ přítomnost na důležité televizní debatě.

Tu na Primě a CNN Prima News si nenechaly ujít ani influencerky Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol a Anna Šulcová. Svou přítomnost v hledišti dopředu na svých profilech na sociálních sítích nijak zvlášť nepromovaly, a tak byla jejich přítomnost pro diváky velkým překvapením.

Zaujetí pro věc projevila hlavně Čechová, která s napětím sledovala výměnu názorů mezi oběma kandidáty a nadšeně přikyvovala, když zrovna mluvil její favorit. Influencerku a moderátorku, která před časem skončila ve Snídani s Novou, do studia konkurence možná nepřilákal jen samotný Pavel a fakt, že mu může veřejně vyjádřit svou podporu.

Třeba tím sledovala i něco víc. Například to, že svou přítomností podpoří chuť mladých lidí k tomu, aby přece jen šli k volbám, i když to třeba neměli v plánu. Nebo spojila příjemné s užitečným a šla se ukázat na Primu a CNN Prima News. Štěstí přeje připraveným a člověk nikdy neví, kdy budou hledat nové tváře.

Prezidentská debata CNN Prima News: Petra Pavla přišly podpořit influencerky Shopaholic Nicol a Anna Šulcová.

V táboře Petra Pavla usedla i další hvězda internetu, Anna Šulcová. Ta chvílemi vypadala poněkud „ztraceně“, v druhé polovině klání pak spíše unaveně, odevzdaně až znuděně. O to větší elán a nadšení projevovala herečka Eva Holubová, která nesundala kšiltovku nápisem generál. Jako správný podporovatel a fanoušek oblékla i „firemní“ mikinu s kapucí. A co víc, seděla hned vedle Evy Pavlové!

Řadu slavných, kteří přišli generála podpořit na jeho předvolební párty, byste však na debatě hledali marně. Zřejmě šetří síly na víkend, který bude hodně náročný.

Na Babišově straně usedli jeho spolustraníci Alena Schillerová, Jana Mračková Vildumetzová a Karel Havlíček. Pochopitelně nechyběla ani manželka Monika.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:27 pátek 26. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 175
  • 31
  • 17
  • 8
  • 8
  • 4