Stop zdražování vajíček: Nerudová je terčem vtipů, její rytíři včetně Kalouska mlčí

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová ztrácí pevnou půdu pod nohama! Po superdebatě na CNN Prima News, která pro ni nedopadla vůbec dobře, se od ní odvracejí další a další voliči a internet ožil nejrůznějšími kolážemi a vtípky, v nichž hraje hlavní roli. „Zastavím zdražování vajíček. Za Danuše bude ještě lépe,“ zní z jednoho takového „billboardu“, jehož autor si bere na paškál perličky ze zmíněného televizního duelu.

„Ušití nové standarty stojí 8500 korun. Fakt to stojí za tolik řečí? Ta původní nikdy nebyla zkropena krví. Jen kolaborací,“ utrousil na Twitteru po prezidentské superdebatě na CNN Prima News Miroslav Kalousek, který je velkým podporovatelem Danuše Nerudové.

Evidentně se mu nelíbilo, jak se moderátorka Terezie Tománková neustále vracela ke standartě na Hradě a jeho favoritka dotazy neustála zrovna se ctí, na rozdíl od svého protivníka Petra Pavla. Odmlčel se ve finále i on sám, což je s podivem. Kalousek je pověstný tím,, že mu slova málokdy docházejí, naopak má jazyk vždycky pořádně nabroušený.

„Pane Kalousku, paní Nerudová je na ručník a vy to víte. Občas se z toho stává slabší babišovská hysterie. Uznejte to a máte můj respekt,“ napsal mu Dave Morštein.

„Danuše Nerudová se opět propadá, tak je potřeba rychle tweet,“ přisadila si JaLa.

„Co takhle normálně přiznat, že vaše kandidátka je v defenzivě? Tyhle berličky jsou takové trapné na diskutéra vašeho formátu. Chce to řád a klid,“ doplnil uživatel jménem Voják a člověk.

Danuše Nerudová je teď vděčným terčem internetových vtipálků.

„Škoda, fakt, ve vašem případě velká škoda, že při své džihádové zaslepenosti nejste schopen nebo ochoten vidět a slyšet aroganci, afekt, agresi, faleš, prázdné fráze i oči paní Nerudové. Anebo jste, tím hůř...,“ vzkázala exministrovi financí Jitka.

„Hodnota prezidentské standarty se opravdu neměří pořizovací cenou. Zrovna jako například Řád bílého lva, jehož výrobní cena nekoresponduje s jeho významem, že?“ rýpl si do Kalouska jistý Alartus.

U dalšího statusu se situace ještě přiostřila. Stalo se tak poté, co ostřílený politik zlehčoval výsledky hlasování diváků CNN Prima News, 70 procent jich hlasovalo pro Petr Pavla, třetina pro Nerudovou.

Síly docházejí i Miroslavu Kalouskovi, který Danuši Nerudovou podporuje.

„Teď už se musím zeptat na rovinu, párkrát jsme spolu debatovali, i popili, názorově máme blízko, ale tahle křečovitá snaha podpořit naprosto tragickou a zoufalou Danuši Nerudovou dělá v penězích kolik? Můžete i v eurech, aby tam bylo méně nul,“ napsal Kalouskovi Harry Pavlos.

„Ráno to smažte. Střízlivý byste to nenapsal,“ reagoval politik.

No, uvidíme, kdo bude mít kocovinu...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:31 pátek 12. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 9
  • 6
  • 5
  • 3
  • 3