náhledy
Česnek mědvědí je hodně trendy. Bohužel tomu odpovídají i davy trhačů.
Autor: Facebook
Česnek medvědí rostě i planě. Pěstovat ho ale můžete také na zahradě.
Autor: Facebook
Česnek podivný je méně známý než medvědí, chutí se mu ale rozhodně vyrovná.
Autor: Facebook
Česnek podivný je hodně expanzivní bylinka.
Autor: Facebook
Česnek podivný je hodně expanzivní bylinka. Rychle se šíří napříč pražskými parky.
Autor: Facebook
Mladé kopřivy jsou skvělé jako špenát, do polévky nebo do očistných čajů. Hodí se i jako součást pesta.
Autor: Facebook
K pití ze sklenek s logem Bohemia Sektu byl kopřivový výluh. Za příplatek se ke kopřivám i čichalo. Byliny se také inhalovaly, kopřivami se také utužovalo tělo.
Autor: Instagram
K pití ze sklenek s logem Bohemia Sektu byl kopřivový výluh. Za příplatek se ke kopřivám i čichalo. Byliny se také inhalovaly.
Autor: Instagram
Med z květů je známý, méně už se využívají mladé listy smetánky lékařské neboli pampelišky.
Autor: Facebook
Bršlice kozí noha je bylina, kterou má většina lidí za úporný plevel. Mladé lístky jsou skvělé do salátů, polévek i do pesta.
Autor: Facebook
V kuchyni skvěle upotřebíte i popenec břečťanovitý.
Autor: Facebook
V kuchyni skvěle upotřebíte i popenec břečťanovitý.
Autor: Facebook
Probouzející se příroda kromě mladých kopřiv, které nesmí chybět v čaji ani ve velikonoční nádivce, skýtá celou řadu zajímavých bylinek.
Autor: Koláž Expres.cz