Sexy, vtipná a úspěšná! Česká sestřička je hvězdou TikToku, co ji tam dokáže naštvat?

Denně čelí tváří v tvář nákaze a po tvrdých nočních šichtách spí jen pár hodin přes den. I tak ale její roztomilou tvář neustále zdobí úsměv. Řeč je o sympatické české sestřičce, která si říká Maru a nečekaně se stala hvězdou sociální sítě TikTok.

Během první koronavirové vlny sociální sítě zaplavily snímky psychicky a fyzicky vyčerpaných zdravotních sester a lékařů. Krásná česká sestřička, která si říká na TikToku Maru a pracuje na interním oddělení, naopak sdílí pozitivní snímky, vtipné skeče a ukazuje lidem, jak miluje svou práci.

„Je noc, všichni tu spinkají, tak nebudu křičet nahlas. I lidé, co nemají covid, potřebují léčit. Práce tu máme hodně,“ říká v jednom z videí sympatická kráska, která na svém profilu řeší také vztahy a další věci z osobního života.

Na TikToku ji sleduje už přes třicet tisíc lidí. Půvabná sestřička tak obří popularitu vůbec nečekala.

Krásná česká sestřička řádí na Tik Toku.

„Když jsem zakládala TikTok, nevěděla jsem, že budu mít tolik sledujících. Samozřejmě že někdo má určitě víc, ale na to, že je to český trh, je to pro mě dost a jsem strašně vděčná,“ poděkovala svým fanouškům kráska.

„I když tu jsou třeba jen ti, co chtějí vidět, co ta koza tam dává, třeba bývalky mých ex. Přibrala jsem, ale jsem pořád hezká,“ dělá si legraci zdravotní sestřička, která fanouškům originálním videem sdělila, jak se jí líbí, když ji pacienti oslovují.

Krásná česká sestřička řádí na Tik Toku.

Nejvíce zabodovalo oslovení „sestři“ či „sestřičko“. Naopak když jí někdo řekne „hej paní“ nebo „sestro“, v Maru se vaří voda!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 neděle 19. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 18
  • 11
  • 7
  • 7
  • 7