Diskuze

Státní mrtvola Česká pošta má služby z doby kamenné. Rozčílila i naši redaktorku

Česká pošta je tématem sama o sobě. Ruku na srdce, koho z vás nikdy nenaštvala k smrti? Problém mají s časem, komunikací, ale také samotným dodáním balíčku. A proto, když mi dnes na callcentru sdělili, že balíček, který měl být doručen dnes, přijde až v pondělí, řekla jsem si, že už toho bylo dost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JALK

S českou poštou mám problém pouze v případě, že to jde přes Prahu.. Místní pošta mě zatím nijak nenaštvala.. PPL nebo DPD možná funguje na velkých městech, ale tady ani náhodou.. A poté co mi dvoukusový balík vezou až druhej den, protože ten první den řidič našel jen jeden kus a místo aby mi dal aspoň ten si ho zae odveze to mi hlava nebere..

1 0
možnosti
VK

Dobrý večer, jen pro upřesnění, Vy jste letos byla na poště 758.941 dní?

0 0
možnosti
PH

P41a13v67e26l 64H11e78k

1. 4. 2016 19:39

Tak to já si naopak ČP nemohu vynachválit, narozdíl od všelijakejch třípísmenkovej firem.

0 0
možnosti
JK

J21a46n 42K58a59d51l64e34c

1. 4. 2016 17:38

Českou poštu se snažím ze stejných důvodů jako autorka nepoužívat. Když objednávám přes internet, vždy volím jako dopravce PPL, nebo v poslední době pěkně funguje Uloženka, či Zásilkovna. Sice musím zvednout zadek a dojít si pro balíček, ale vlastně jinou možnost nemám. U nás totiž Česká pošta stejně balíčky nerozváží, (ačkoliv je to u produktu s názvem "do ruky" nepochopitelné), pouze mám druhý den ve schránce papírek o uložení zásilky. Takže zadek musím zvednout tak i tak. Raději dám peníze za poštovné slušné firmě, než lhářům z ČP.

1 0
možnosti