Do půl roku obohatím Česko! Abdullahovi už nevěsta vyřizuje papíry, aby mohl legálně migrovat

Maximálně půl roku a máte mě tu! Pákistánec Abdullah (23), který se před několika měsíci oženil s českou učitelkou Arianou (65), už nadšeně vyhlíží stěhování do Česka, kde by údajně rád založil rodinu. Zamilovaná žena už se vrátila domů a aktuálně zde zařizuje vše potřebné k tomu, aby Abdullah mohl legálně přicestovat a usadit se tu.

Ačkoliv trvá jen pár měsíců, vydal by tenhle románek na knihu! Třiadvacetiletý pákistánský casanova Abdullah si na Facebooku našel pětašedesátiletou českou učitelku. Ariana ho okouzlila a věkový rozdíl na tom vůbec nic nezměnil.

Abdullah měl hned jasno: Tahle žena musí být moje! A tak to na ni po chatu zkoušel tak dlouho, až kývla na sňatek.

Češka neváhala, vydala se do Pákistánu a při honosné svatbě si se svým zajíčkem řekla „ano“. Rázem se z nich stala mediální atrakce. 

Další díly česko-pákistánské telenovely už se ale budou psát u nás. Arianě se totiž v muslimské zemi nelíbí, nechutná jí tamní kuchyně a ani s manželovou rodinou si prý zrovna nesedla. 

Navíc Abdullah se prý nikdy netajil snem usadit se v Evropě.

Je to opravdová láska!

Podle nejnovějších informací to vypadá, že dvojice už spustila operaci „legální migrant“. 

Učitelka, která stihla konvertovat k islámu, se podle všeho vrátila do Česka a vyřizuje zde všechny dokumenty potřebné k tomu, aby Abdullah mohl přiletět za ní a zcela v souladu se zákonem se tu usadil.

„Abdullah tvrdí, že by měl do České republiky dorazit za šest měsíců. Do své manželky je prý mladík velmi zamilován a myslí na ni ve dne v noci. Opravdu mu chybí,“ řekl pro Blesk.cz pákistánský novinář, který je s děním kolem dvojice obeznámen.

Dalším cílem novomanželů má být rodina, po níž Abdullah touží. To však bude vzhledem k vysokému věku manželky pořádný oříšek. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 6. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 316
  • 52
  • 47
  • 15
  • 7
  • 7