Abdullah se vybarvuje: Z české manželky tahá peníze, je to nezaměstnaný chudák

Nasliboval jí hory a doly, po Facebooku mu odsouhlasila žádost o ruku, vydupala si vízum a odjela do Pákistánu rovnou na svatbu. A tam zřejmě pohádka, kterou pětašedesátiletá učitelka angličtiny z Česka se svým pákistánským zajíčkem zažívala, končí. Z Abdullaha (23) se vyklubal nezaměstnaný malíř pokojů, který prahne po penězích a životě v Evropě. Ze své manželky Ariany má údajně tahat „kapesné“ a jí už pomalu dochází, že se chytla do pořádné pasti.

Novomanželé se stali hvězdami Pákistánu a nedlouho poté si jejich zvláštního příběhu všimli i Češi. Jenže většina z nich měla hned jasno: Ariana skočila pákistánskému zajíčkovi na lep, vzal si ji jen proto, aby dostal vízum a mohl přicestovat sem.

A jak to tak vypadá, zřejmě měli pravdu. Podle zdroje serveru Blesk.cz se Abdullah po svatbě začal chovat chamtivě, tahá ze své české manželky peníze na domácnost, a dokonce si začal říkat o horentní sumy za poskytování rozhovorů.

„Dva dny už nejedla,“ říká zdroj s tím, že se česká učitelka začíná manžela bát.

Možná si svého milého měla předtím, než za ním vyrazila do Pákistánu, pořádně proklepnout. 

Má totiž jít o nezaměstnaného malíře pokojů bez vzdělání, který už si dříve maloval život v Evropě, ale nikdy na něj nesehnal dost peněz.

Dost možná se tak Ariana stala Abdullahovým mazaným plánem!

Česká učitelka Ariana s manželem Abdullahem

Myšlenky na miminko, o němž pár v pákistánských médiích básnil před několika dny, zřejmě po uši zamilovaná žena odsunula na druhou kolej.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:59 středa 16. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 634
  • 168
  • 65
  • 41
  • 31
  • 29