Češka (65) je v Pákistánu za celebritu: Díky svatbě s mladíkem (23), jehož poznala na Facebooku

Pětašedesátiletá česká učitelka se proslavila v Pákistánu. Nikoliv pedagogickou prací, jak by se předpokládalo, nýbrž milostným vztahem s teprve třiadvacetiletým zajíčkem Abdullahem, kterého nedlouho předtím poznala na Facebooku. Ačkoliv Češka konvertovala k islámu, hodlá si Abdullaha vzít domů do Česka a začít tu s ním nový život!

Pětašedesátiletá Češka si na sociální síti nabrnkla téměř třikrát mladšího Pákistánce, který jí začal slibovat hory doly. Podobný příběh už jste nejspíš někdy na internetu četli. 

Jenže pozor! Mladík jménem Abdullah nezačal z učitelky angličtiny tahat peníze, jak tomu bývá zvykem u nejrůznějších podvodníčků, ale skutečně ji pozval k sobě a nechal vystrojit honosnou veselku!

Novomanželé se rázem stal celebritami, protože na takovou raritu v Pákistánu narazíte těžko. Česku tam navíc udělala „velké jméno“ sexy pašeračka Tereza Hlůšková.

„Když nejsi se mnou, cítím, že umírám. Jsi moje láska, královna mých snů,“ rozplýval se Abdullah v rozhovoru pro pákistánský web Daily Pakistan.

Pětašedesátiletá Češka si vzala třiadvacetiletého Pákistánce Abdullaha.

Jeho nevěsta zase popsala strastiplnou cestu, která až do náruče jejího milého vedla.

„Několikrát mě požádal o ruku, ale já nejdřív říkala, že si ho nechci vzít. (...) Svedla jsem velký boj na pákistánském velvyslanectví v Praze, byla jsem tam snad třikrát. Štvalo mě, že mi nechtějí dát vízum. Říkala jsem jim, že tam opravdu chci jet,“ popsala.

Šťastní novomanželé

Kvůli Abdullahovi už Češka stihla konvertovat k islámu, neměla tak vůbec problém zapadnout do ženichovy početné rodiny. V Pákistánu se ale zdržet nechce, jakmile skončí lockdown, plánuje se vrátit za svojí rodinou domů.

Abdullah by se tu podle ní mohl vrhnout třeba na dráhu politika!

Má velmi silnou mysl. Měl by být politikem, možná prezident. Prezident Pákistánu nebo České republiky. Náš prezident je trochu starý. On (Abdullah) je výjimečný,“ chlubí se Češka.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:41 sobota 5. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 368
  • 167
  • 70
  • 27
  • 24
  • 21