Abdullah chce do Evropy: Česká ženuška se vrací domů, aby mu vyřídila papíry

Učitelka angličtiny Ariana (65), která si vzala pákistánského zajíčka Abdullaha (23), se vrací do Česka. Svého o 42 let mladšího manžela zatím nechá v Pákistánu a na českých úřadech se bude snažit zařídit, aby za ní mohl její vyvolený přijet.

Vztah, který zaujal nejen média v Pákistánu, ale i v Česku, by se měl co nevidět posunout o další level. Tamní zdroj nyní Blesk.cz informoval o dalším vývoji příběhu bývalé učitelky a nezaměstnaného malíře pokojů. Češka se chystá koncem března vrátit domů. Prý proto, aby mohla začít pro svého miláčka zařizovat potřebné dokumenty potřebné k tomu, aby za ní mohl přijet do Česka.

To prý není jediný důvod. Kvůli sňatku sice Ariana přijala islám, v Pákistánu se jí moc nezalíbilo. Kromě toho, že si stále nezvykla na místní jídlo, objevily se i problémy s manželovými příbuznými. Abdullahova nejbližší rodina sice jeho vztah se starší Češkou přijala, další příbuzní na svazek stále koukají skrz prsty!

Pákistáncovi nejbližší se podle zdroje Blesk.cz v každém případě moc těší, až za manželkou Abdullah bude smět přijet a až se pár v Česku konečně usadí.

Bývalá učitelka se zatím chystá na odlet a balí si kufry. Jak zdroj také prozradil, Češka během svých příprav na odlet musela kvůli další vlně koronaviru v Pákistánu přestat manželovu rodinu navštěvovat. Epidemická situace se v zemi nevyvíjí dobře, na dva týdny byly opět zavřeny základní, střední a vysoké školy a začala platit další protipandemická nařízení.

Bude zajímavé sledovat, jak se bude jejich manželství dál vyvíjet. Podle některých hlasů z Abdullahovy rodné hroudy jde nezaměstnanému malíři hlavně o to, pohodlně se dostat do Evropy. Na cestu sem nebyl schopný sehnat peníze, a tak mu starší Češka může v jeho vysněné cestě být dost nápomocná.

Nedlouho po svatbě se prý začal chovat chamtivě, tahal ze své české manželky peníze na domácnost, a dokonce si začal říkat o horentní sumy za poskytování rozhovorů.

Zamilovanou učitelku v Česku čeká hodně náročné kolečko po úřadech, které kvůli lockdownu teď jedou na půl plynu. I když si Abdullaha vzala za manžela, nebude lehké pro něj vyřídit všechny potřebné papíry, aby mohl za svou láskou přijet. Přísná nařízení kvůli koronaviru obyvatelům ze třetích zemí cestování dost ztěžují, a tak si pár bude muset pěkných pár měsíců počkat.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:17 středa 14. července 2021. Anketa je uzavřena.

  • 278
  • 67
  • 46
  • 43
  • 13
  • 5