Sexuální asistentka je jen pro bohaté! Kolik vás bude stát jedno číslo?

Bez peněz do postele sexuální asistentce nelez! Česko má pět speciálně vyškolených asistentek, které budou uspokojovat sexuální touhy postižených, jenže tahle služba není zadarmo.

Služba sexuální asistentky není žádná charita, a pakliže na ni máte nárok - jste invalidní, senior nebo osoba, které její stav brání uspokojovat svoje sexuální potřeby, budete muset sáhnout hluboko do kapsy.

Fotogalerie

V etickém kodexu, který všech pět žen podepsalo, souhlasily s maximální cenou za hodinu 1200 korun.

Co si budeme povídat, tahle suma není v rozpočtu invalidů zrovna zanedbatelnou částkou, když vezmeme v potaz, že plný invalidní důchod v Česku dělá něco kolem 10 tisíc korun. Z toho musí zaplatit nájem, jídlo - moc peněz na povyražení nezbude.

A že by se stát chtěl v otázce sexuálních potřeb invalidů angažovat, o té také nemůže být řeč, obzvlášť pak ve chvíli, kdy není legalizovaná prostituce.

Služby sexuálních asistentek si tak budou moct dovolit jen bohatí a kdo na ni nebude mít, má smůlu. Jen si to spočtěte. Za to, že se s asistentkou sejdete, zaplatíte 500 korun za hodinu, a to jen za informativní schůzku, na níž se seznámíte a domluvíte si podmínky.

Někdo se chce jen držet za ruce a hladit, někdo chce služby se vším všudy. Kolik stojí jednotlivé praktiky, to je individuální, ovšem jak jsme již uvedli, suma nesmí být vyšší než 1200 korun.

Ani v zahraničí nejde o žádnou charitu. V Německu se ceny pohybují kolem 120 euro za hodinu (cca 3250 korun), ve Švýcarsku v přepočtu kolem 4 tisíc, ve Finsku je to kolem 340 euro (cca 9200 korun).

Musíme ale počítat s tím, že invalidní důchody jsou v uvedených zemích vyšší. Ve Švýcarsku však na na služby sexuálních asistentek přispívá jedna zdravotní pojišťovna, a to 80 euro.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:25 pátek 4. března 2016. Anketa je uzavřena.

  • 67
  • 52
  • 38
  • 37
  • 28
  • 20