Nechutný masakr v Buči: Tváře ruských vojáků, kteří tam mučili a znásilňovali ženy!

Chladnokrevné vraždění civilistů, znásilňování žen i odporné zohavování těl bez známek života! Ruská armáda se ve městě Buča dopustila naprosto nechutných zvěrstev. Nyní celý svět zná jména těch, kteří se postarali o dosud nejhorší masakr během ukrajinské války. Jednotce velel „řezník“, který měl sám znásilňovat a pak zabíjet tamní ženy!

„Podívejte se, jaké jste vychovaly parchanty,“ vzkázal ruským matkám ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, jehož masakr v Buči pochopitelně velmi zasáhl.

Drsné fotografie z města, kde ruská armáda chladnokrevně vyvraždila stovky civilistů, obletěly celý svět. Mrtvá těla se nacházejí v masovém hrobě. 

Ze snímků je zřejmé, že těla leží také na ulicích, některá z nich měla svázané ruce za zády.

Podle kyjevských zpravodajských zdrojů mělo v Buči docházet také ke znásilňování žen, mučení či zohavování mrtvých těl.

Jednotce ruských „řezníků“ měl velet podplukovník Azatbek Asanbekovič Omurbekov, který měl údajně sám znásilňovat a poté zabíjet ženy z Buči.

Muž na snímku má být podplukovník Omurbekov Azatbek Asanbekovich, který měl velet masakru v Buči.

Poradce ukrajinského prezidenta Oleksij Arestovyč na sociální síti Telegram navíc zveřejnil seznam dalších vojáků, kteří se měli podílet nejen na masakru v Buči, ale také v jiných městech.

Ukrajina také vydala jmenný seznam vojáků, kteří se těchto operací zúčastnili. „Za zvěrstva spáchaná na civilistech budou všichni postaveni před soud,“ vzkazují lídři Ukrajiny.

Na zmíněném seznamu jsou vojáci ve věku od 23 do 64 let.

Tito ruští vojáci mají stát za masakrem v Buči.

18 těl ve sklepě a 280 mrtvých ve společném hrobu

List The Sunday Times mluvil s osmdesátiletou stařenkou z Buči Marií Dabižeovou, jež tvrdí, že ukrajinští vojáci v její ulici ve sklepě našli osmnáct mrtvých těl. Těla byla zohavena.

Do společného hrobu muselo být uloženo 280 těl,“ informoval starosta města Anatolij Fedoruk.

„Mrtvá těla ležela na silnicích i chodnících, nedovolili nám s nimi pohnout,“ uvedl Taras Ševčenko, obyvatel Buči, který tvrdí, že na vlastní oči viděl, jak Rusové zastřelili seniora, jenž šel po ulici s manželkou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:54 středa 3. srpna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 8
  • 8
  • 7
  • 6
  • 2