Zfetovaný agresor a neúspěšný boxer Alain je slavný: Údajnému vrahovi založili profil

Kauza brněnského bijce Alaina B. (29), který v drogovém rauši a návalu vzteku vzal na nevinného muže kladivo, umlátil ho k smrti a pak auto i s mrtvým tělem zapálil a dal se na útěk, hýbe celým Českem. Těžko říct, jestli je právě tahle „sláva“ to, o co nepříliš úspěšný boxer usiloval. Na sociálních sítích mu lidé zakládají stránky, které by si za rámeček nedal.

„Zabil jsem člověka, ubil jsem ho zezadu kladivem, fetuju několik let, bil jsem ženy, mlátil jsem lidi za peníze, prodával jsem drogy, kradl jsem,“ zní v úvodu instagramového profilu Alainbanongovrah, z nějž je více než patrné, že správci nepatří mezi jeho fanoušky a že jeho jednání, pokud se prokáže, rozhodně neschvalují.

Kromě drog, které zřejmě působily jako spouštěč agrese a návalů vzteku, jež mohly být spolu s nespornou fyzickou silou osudné pro mladého muže, kterého měl ubít kladivem, zmiňují i další prohřešky.

Alain B., který vždycky snil o luxusu a „hajlajfu“, nejlépe úplně bez práce, také kradl.

Ani k ženám se prý nechoval jako gentleman a podle některých hlasů neměl problém s tím na ně vztáhnout ruku. A to se na Facebooku prezentoval jako milující a oddaný partner. 

V tomto případě jde jen o tvrzení autorů onoho profilu, která se mohou a nemusí zakládat na pravdě.

O tom, že mu dělalo potěšení se s někým utkat v ringu, však není pochyb. 

Problém byl, že Alain zřejmě přestal rozeznávat, kdy jde o hru a kdy o prachsprosté násilí a hromosvod jeho hněvu, agrese a frustrace pramenící z toho, že život se ubírá jiným směrem, než si kdysi vysnil.

Bude zajímavé sledovat, jakým směrem se bude jeho kauza ubírat. Lidé v jeho případě litují, že už neexistuje trest smrti, a děsí se toho, že to u soudu bude hrát na nepříčetnost a vymlouvat se na mysl zatemněnou drogami...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:27 čtvrtek 2. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 8
  • 7
  • 6
  • 4
  • 4