Zničený alkoholik Brad Pitt: „Jsem emocionálně retardovaný,“ šokuje svou zpovědí!

Poprvé od chvíle, kdy hollywoodská superstar Angelina Jolie podala v září 2016 žádost o rozvod s neméně hvězdným Bradem Pittem, promluvil herec o událostech v jeho soukromí. A jsou to velmi překvapivá slova, kdy si milovaný sex idol sype na hlavu popel a bičuje se pomyslnými důtkami s tím, že za všechno může alkohol, jemuž propadl.

Polovina zbožňovaného dua Brangelina je ve svých třiapadesáti letech stínem někdejšího štramáka. Pohublý, ale stále charismatický, dal Brad Pitt exkluzivní rozhovor magazínu GQ Style doprovázející kolekci jeho fotografií pořízených v amerických národních parcích.

„Vyhrál jsem loterii a pořád ztrácel čas v honbě za bezvýznamnými věcmi,“ říká herec o svém manželství s Angelinou Jolie, která nejen zažádala o rozvod, ale také o svěření šesti dětí do její péče. Prozradil, že šok z rozchodu byl natolik silný, že šest týdnů spal u kamaráda na podlaze, než se trochu vzpamatoval.

Nespal ovšem sám, ale s flaškou tvrdého. Lépe řečeno, s mnoha láhvemi: „Pod stolem jsem popíjel ruskou vodku. Pil jsem jak profík.“ Nicméně Pitt silně nasával již předtím, a to byl prý hlavní důvod problémů mezi ním a Angelinou. Svůj díl na tom měly i společně vlastněné vinice, jejichž produkci herec denně “kontroloval“.

„Moc jsem chlastal, až se to stalo problémem. A jsem fakt šťastný, že je to už půl roku, co se mi opět vrátil cit do prstů. Dřív jsem kouřil i trávu, ale co přišla rodina, zůstalo mi jen pití,“ přiznává idol ženských srdcí.

„Víte, začal jsem s terapií. Miluji to. Prostě to miluji. Vyzkoušel jsem dva terapeuty, až jsem našel správného,“ překvapil opět Brad, že vyměnil alkohol za terapii. Nicméně jeho psychika je pitím notně pochroumaná a on sám o tom ví své:

„Osobně jsem dost retardovaný, pokud jde o inventář mých emocí. Mnohem lépe skrývám, než odhaluji,“ odhaluje svou duši herec a zároveň přiznává, že to spolu s pracovním vytížením poznamenalo i jeho vztah k dětem.

Právě konflikt v opilosti s patnáctiletým synem Maddoxem Chivanem, který proběhl běhel letu v soukromém tryskáč, měl být poslední kapkou v poháru trpělivosti Angeliny. Co myslíte, dá se Brangelina opět dohromady?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:14 čtvrtek 31. srpna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 15
  • 13
  • 13
  • 13
  • 10