Kollár lže, psal mi první! Má proměna stála ranec. Rozhovor s transgender modelkou Paris Nemc

Celé Slovensko se baví pikantní aférou šéfa parlamentu Borise Kollára (55). Ten přiznal erotickou komunikaci s transgender modelkou, která vystupuje pod uměleckým jménem Paris Nemc. Proslulý milovník žen, který má na svém kontě jedenáct dětí s deseti různými ženami, se skandál snaží brát na lehkou váhu a tvrdí, že komunikace plná sexu s instagramovou hvězdičkou byla vlastně žert a ani neví, kdy a jak si začali psát. Redakce Expres.cz se spojila s Paris a ta nám přesně řekla, kdy a jak její internetový vztah s Kollárem začal. Modelka také prozradila hodně o sobě a svém životě.

„Přesně takovou jsem chtěl. Už tě chci,“ stojí v jedné ze zpráv, které měl Boris Kollár adresovat transgender modelce Paris Nemc. „Zašu*áme si? Strašně tě vyje*u,“ stálo v dalších zprávách.

„Strašně tě chci šu*at. Už dlouho mě nikdo nepřitahoval tak jako ty,“ napsal také politik. Modelka mu poslala několik fotografií a pak se odmlčela. Kollár jí poté poslal své telefonní číslo a navrhoval pokračovat v komunikaci přes aplikace Viber či WhatsApp.

Šéf slovenského parlamentu teď médiím peprnou komunikaci s Paris přiznal, zároveň ale sdělil, že modelka jako první napsala jemu a on si z ní vlastně dělal jen legraci. 

Zeptali jsme se Paris, jestli tomu tak skutečně bylo. Ta verzi slovenského vysoce postaveného politika rázně smetla ze stolu.

„Boris mi napsal sám od sebe v roce 2015. Nikdy jsem mu jako první nepsala já,“ řekla nám transgender modelka, která v minulosti dokonce fotila pro Playboy.

Paris Nemc tvrdí, že jí Kollár psal sám od sebe.

Šikana, plastiky a touha po dítěti

O Kollárovi se Paris bavit více nechtěla. Je evidentní, že šéfa parlamentu nehodlá jakkoliv špinit a na aféře se nechce přiživovat. Redaktorovi Expresu ale modelka prozradila hodně o svém zajímavém životě.

„Transgender osobou se nemůžete stát výběrem, tak se musíte narodit. Od narození jsem se cítila jiná, nepřišla jsem si jako muž, ale jako žena. Líbili se mi chlapci, dámské oblečení, líčení, vlasy, tomu se i věnuji. Věděla jsem, že je něco špatně, nenáviděla jsem svoje tělo,“ zavzpomínala na své dětství Paris, která čelila i drsné šikaně.

„Šikana určitě byla, ale já jsem ten typ člověka, že na všechno zlé zapomínám. Šikanu jsem přeměnila na ještě větší odhodlání se změnit, dělat, co chci, a splnit si sny. Záleží na psychice člověka a já díkybohu mám velmi silnou psychiku,“ říká Paris.

Paris Nemc

Do svého vzhledu Paris neinvestovala pouze čas a odhodlání, ale také velké peníze. Ta zásadní operace, tedy změna pohlaví, přitom Slovenku teprve čeká.

„Peněz jsem utratila opravdu hodně, nevím přesně kolik. Kdybych viděla přesnou částku, asi odpadnu. Je to opravdu hodně a stále nejsem na konci. Pokud chcete vypadat dobře, stojí to hodně. Lasery, depilace, úpravy tváře, plastické operace prsou či zadku, je to toho dost,“ tvrdí modelka, které jsme se zeptali také na osobní život.

„Vysněného muže jsem zatím ještě nenašla, až ho najdu, tak vám ho popíšu. Chtěla bych mít ale děti, ráda bych dítě adoptovala, já jsem vlastně také adoptovaná,“ řekla nám na závěr Paris.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:03 čtvrtek 7. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 63
  • 63
  • 42
  • 34
  • 31
  • 30