Zašu*áme si? Boris Kollár přiznal peprné zprávy s transgender modelkou

Jeho vkus a sexuální apetit jsou ještě zvrhlejší, než si všichni mysleli! Šéf slovenského parlamentu Boris Kollár (55) se přiznal k peprné komunikaci s transgender modelkou, která si říká Paris Nemc. Otec jedenácti dětí, které zplodil s deseti různými ženami, si s instagramovou hvězdičkou vyměňoval zprávy se sexuálním podtextem. Podle něj šlo jen o nevinnou formu zábavy, už se ale objevují hlasy, že by měl okamžitě rezignovat.

Server Topky.sk už minulý týden uvedl, že se na internetu objevila pikantní komunikace mezi šéfem parlamentu Borisem Kollárem a transgender modelkou Paris Nemc. O tom, že si tito dva píší, už dříve informoval týdeník Plus 7 dní.

Z konverzaci, kterou teď lidé jako diví sdílejí na sociálních sítích, je patrné, že Kollár s modelkou flirtoval a měl zájem o pohlavní styk. Politik například velmi barvitě popisoval, co by s Paris rád prováděl.

„Přesně takovou jsem chtěl. Už tě chci,“ stojí v jedné ze zpráv. „Zašu*áme si?“ psal dále Kollár modelce.

„Strašně tě chci šu*at. Už dlouho mě nikdo nepřitahoval tak jako ty,“ napsal také politik. Modelka mu prý poslala několik fotografií a pak se odmlčela. Kollár jí poté poslal své pravé telefonní číslo.

Paris Nemc

Kollár se ke konverzaci s transgender modelkou dlouho nevyjadřoval, teď ale prolomil mlčení. Komunikaci označil za žert.

„Ano, psal jsem si s ní. Nerozebírejme, kdy to bylo, ale bylo to dávno, před několika lety. A jestli si budeme na internetu dále psát? Budeme si psát dál, protože nevidím důvod, abych si nemohl řešit své soukromé věci,“ řekl pro slovenský Denník N Kollár.

„Tato osoba, příslušník LGBTI, mi napsala. Začal jsem s ní komunikovat a bavil jsem se tím. Byla to pro mě fakt zábava, v životě jsem ji neviděl. Přiznám se, že jsem si dělal legraci, byl jsem zvědavý, kam až je schopná zajít,“ dodal Kollár, který se prý nemá za co omlouvat. Komunikace s modelkou prý pro něj byla dokonalým relaxem.

„Dále budu komunikovat, dělat si legraci, psát si s ženami. Víte dobře, že ženy mám rád,“ dodal politik a otec jedenácti dětí.

Paris Nemc

Psal si i se Zsuzsovou, Fico volá po rezignaci

Kromě transgender modelky Paris Nemc si Kollár prostřednictvím Facebooku dopisoval také s Alenou Zsuzsovou, ženou, která čelila obvinění ze zadání vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové.

Sexuální skandál Borise Kollára zaznamenalo už několik slovenských politiků. Například bývalý premiér a předseda Směru Robert Fico už Kollára vyzval k rezignaci.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:27 středa 6. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 76
  • 74
  • 63
  • 54
  • 39
  • 30