Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Boris Kollár po nehodě s Miss Universe: Vezl jsem ji jen do lékárny, já se nezměním

    Boris Kollár je známý milovník žen. Svědčí o tom i fakt, že svých jedenáct dětí zplodil s deseti různými ženami. Nikoho tak nejspíše nepřekvapilo, že když měl předseda slovenského parlamentu koncem října vážnou autonehodu, v jeho voze byla přítomná krásná dáma. Sexbombou, která v ten večer dělala Kollárovi společnost, byla finalistka Miss Universe z roku 2001 Miroslava Fabušová. Kollár teď po vážné autonehodě natočil video přímo z nemocničního lůžka, kde svým kritikům vzkazuje, že se nikdy nezmění a stále bude veřejnost provokovat chováním alfasamce.

    Boris Kollár měl vážnou autonehodu krátce poté, co na něj prasklo, že si vyměňoval pikantní zprávy se slovenskou transgender modelkou a instagramovou hvězdičkou, která si říká Paris Nemc.

    „Přesně takovou jsem chtěl. Už tě chci,“ stálo v jedné ze zpráv. „Zašu*áme si?“ psal dále Kollár modelce. Slovenský předseda parlamentu poté novinářům sdělil, že vše byla jen legrace a zprávy nemyslel vážně.

    Krátce po zmíněné autonehodě ale vyšlo na povrch, že Kollárovi dělala ve voze společnost sexbomba Miroslava Fabušová, finalistka Miss Universe z roku 2001.

    Boris Kollár měl vážnou dopravní nehodu. Ve voze s ním byla i Miroslava Fabušová.

    Kollár se teď k celé situaci vyjádřil v krátkém videu, které natočil přímo z nemocničního lůžka. V úvodu nahrávky slovenský politik děkuje všem lékařům, ale i členům svého týmu za záchranu života. 

    „Utekl jsem hrobníkovi z lopaty,“ přiznává Kollár, který ihned po nehodě podstoupil důležitou operaci.

    „Kamarádku“ jsem vezl do lékárny, já se nezměním

    Předseda slovenského parlamentu se rozhodl zareagovat na různé spekulace týkající se autonehody.

    „Měl jsem hodně času, abych si mohl vymyslet nějaký přibarvený příběh, který by se krásně prezentoval, ale já takový nejsem. Proč jsem byl vůbec v autě, když byl zákaz vycházení? Platí nějaké výjimky a jedna z nich je, že se můžete starat o svěřenou blízkou osobu. Měl jsem doma malého syna Artura, měl u mě být celý víkend, byl jsem u jeho mámy pro věci, na toto platí výjimka pro každého občana,“ hájí se Kollár, který poté vysvětlil, co v jeho autě pohledávala zmíněná modelka Fabušová, již politik nazývá „kamarádkou“.

    „Vracel jsem se domů, v tu chvíli jsem si volal s kamarádkou, která mi měla shánět nějaké věci, a řekl jsem jí, že jedu akorát kolem ní, chtěla odvézt do města do lékárny, já jsem neodmítl. Jeli jsme na zelenou, nebyli jsme viníkem nehody,“ popisuje Kollár.

    „Jsem vděčný všem lidem, kteří mi napsali pěkné zprávy. Byli ale také ti, kteří mi napsali kopec hejtů, posílali nechutné odkazy, těmto lidem chci vzkázat, že já se nezměním, budu to dělat pořád. Budu se snažit pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují,“ řekl na nahrávce Kollár, který tak pravděpodobně narážel na svou nehynoucí lásku ke všem ženám kolem sebe.

    Kollárova „kamarádka“ Miroslava Fabušová slovenské televizi Markíza potvrdila, že po nehodě skončila na JIP.

    „Mám sedm zlomených žeber, krční obratel a klíční kost a špatně se mi dýchá,“ popsala svůj stav kráska, která přiznala, že neměla zapnutý bezpečnostní pás. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:02 sobota 6. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      43
    • Haha
      37
    • Sladký
      22
    • Tvl
      19
    • Super
      17
    • Cože
      16
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...